Home » Bern heeft een roddel over Jan-Willem en Eunice

Bern heeft een roddel over Jan-Willem en Eunice

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Bern en Sasha een gesprek over Eunice en Jan-Willem. Er is Bern namelijk iets opgevallen wat hij wil bespreken.

Het is nogal een roddel maar ik zag Jan-Willem vandaag een kus aan Eunice op haar hoofd geven. Dus? antwoordt Sasha, ik heb ook wel eens een kus van hem gehad. Het hoeft ook niks te betekenen gaat Bern verder, bij de bioscoop avond zaten ze ook al zo en in de kas zaten ze hand in hand. Wie heeft jou hoofd hiermee vol gestopt vraagt sasha. Of doe je dit zelf? Ik doe het zelf antwoordt Bern. Het is middelbare school sh*t merkt sasha op. Bern sluit zich hier wel bij aan, het is ook wel wat ver doorgedacht wat de gevolgen zou kunnen zijn en hoe de verhoudingen tussen Eunice en Esther gaan zijn. En of dat impact heeft op de rest van het spel. Als je blieft zegt zegt sasha, dit komt niet alleen van jou maar ook van anderen. Jij verspreid geen roddels. Ik wilde het alleen aan jou vertellen benadrukt Bern. Volgens Sasha is het helemaal niks

De nieuwe dag is rustig begonnen. De deelnemers zijn bezig met een eventuele nieuwe slaapkamer indeling zoals dat afgelopen avond ook al het geval was. Verder worden er voorbereidingen getroffen voor het evenement wat  vanavond gepland staat. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

1 Reactie

Cisca 19 maart 2023 - 11:12

Over de slaapkamer verdeling. Kunnen ze de “stelletjes ” niet op één kamer doen. Dan heeft niemand er last van want ze “doen ” het allemaal daar. 😉

Beantwoord

Laat een reactie achter