Home » Mirthe is geïrriteerd, krijgt kamer 3 voorrang om nieuwe slaapplekken te kiezen?

Mirthe is geïrriteerd, krijgt kamer 3 voorrang om nieuwe slaapplekken te kiezen?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er gesproken over de nieuwe kamer indeling. Mirthe heeft vernomen dat kamer 3 voorrang zou krijgen voor een nieuwe slaapplaats. En dat schoot bij haar in het verkeerde keelgat.

Mirthe zegt dat ze een hele  nieuwe opstelling kunnen maken. Een nieuwe kamer 2 en 1. Iedereen moet gelijke kansen krijgen. Maar als in kamer 2 de mensen eruit moeten die nu goed slapen dan hebben mensen in kamer 1 dat ook zegt Esther. Dan moeten alle mensen het recht krijgen waar ze willen slapen. Ja antwoordt Mirthe, dat gaat ook gebeuren. Maar als jij nummer 20 bent en er is op kamer 1 nog 1 bed over heb je er niks over te zeggen, als je die loting hebt benadrukt Esther. Dan is het nog wel op een eerlijke manier zegt Mirthe. Dan heb je maar pech. Ik vind het gewoon triest, ik wil sinds de tweede week al naar kamer 2 puur om die deur. Om de koele uitstraling, kamer 1 is te druk qua personen ook. Esther zegt dat ze haar plekje wel afstaat. Mirthe vindt dat super lief. Maar gaat er nog wel wat van zeggen. Ze vindt het triest dat kamer 3 voorrang krijgt.

Ook met Jeffrey bespreekt ze over kamer 3 voorrang zou krijgen. Volgens Jeffrey ligt dat bij de manager dus bij Rupert. Ik heb het vrije hand gegeven. Maar nu is het aan de manager. Mirthe laat weten dat ze er klaar mee is en volgens Jeffrey moet ze dan naar Rupert. Dat ga ik ook doen antwoordt Mirthe. Omdat kamer 3 eruit moet hebben hun voorrang, dat gaat er bij mij niet in. Dat is toch egoïstisch. Mirthe gaat ook naar Rupert en hij laat weten dat hij de nieuwe indeling eerlijk wil laten verlopen door bijvoorbeeld een loting. Het komt goed. Mirthe zegt dat ze gewoon geïrriteerd werd toen ze het hoorde. Omdat kamer 3 voorrang zou moeten krijgen. Nee helemaal niet benadrukt Rupert. Amen, dank je wel zegt Mirthe. Dit had ik echt even nodig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4]

Laat een reactie achter