Home » Babette denkt dat Kim alleen maar bang is en neemt haar niet serieus

Babette denkt dat Kim alleen maar bang is en neemt haar niet serieus

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Moraima hebben in de slaapkamer een gesprek over het spel. Ze hebben het over Jeffrey en Kim maar ook over een eliminatie.

Babette zegt dat ze het idee heeft dat iedereen zich een beetje aan het losmaken is. Jeffrey doet toch wat hij wil, Kim veegt haar straatje schoon. Moraima zegt dat iedereen het voor zijn belang doet. Ja antwoordt Babette, daarom heb ik gezegd Rupert, Imadidin, Moraima, Babette, Wendy en Zoë… We zijn met 6 en wat de rest doet moeten ze zelf weten. Iedereen wil maar vriendjes blijven met iedereen. Ze zijn bang dat als ze iets doen ze niet meer goed zijn met die anderen. Het is een spel benadrukt Moraima. Je doet iets en je gaat normaal met elkaar om. Maar als je een clubje hebt dan moet je dat ook samen doen. Babette denkt dat ze sterk staan, jij bent met 3 en ik ben met 3. Want dadelijk als het zover komt hebben ze jullie nodig maar ook ons. Volgens Moraima is dat nu nog niet, we moeten nu kijken. We moeten elkaar blijven vertrouwen anders wordt de groep kleiner en kleiner. Dan verlies je sowieso.

Babette begint daarna over Kim. Ze zegt dat je je eigen mening moet hebben maar vervolgens loopt ze wel naar boven om haar eigen straatje schoon te vegen. Ik neem haar niet serieus, ze is alleen maar bang. En ze is alleen maar voor zichzelf. Zelfs in hun relatie staan ze tegenover elkaar, Jeffrey doet wat hij zelf wilt. Hij staat erbij en ze kijkt ernaar. Ik neem hun niet mee. Want vandaag zegt hij dit, als hij dronken is zegt hij dat. Volgens Moraima moet ze net doen alsof. Om te kijken wat zijn gevoelens zijn. Dat is ook informatie merkt Babette op. Ik heb het idee ook dat ze zich los willen maken. Ook bespreken de twee voor wie ze willen gaan als er een eliminatie komt. Ik dacht vannacht als het een duel is moeten we Esther doen. Want als hun iemand kiezen doen ze mij of jou. Moraima denkt dat hun een sterke pakken en een zwakke. Zoë, jij, ik, Esther en Janet zijn fysiek de minst sterke spelers gaat Babette verder. Het zal mij niks verbazen dat ze jou en mij erop zetten. Maar wat ik wel vind is dat ik niet met de Disney club hier wil zitten of met die oudjes. Volgens Moraima kan niemand er iets over zeggen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.7]

Laat een reactie achter