Home » Babette maakt stem afspraken en Erik maakt zich ernstige zorgen over het gebruik van het cupping apparaat

Babette maakt stem afspraken en Erik maakt zich ernstige zorgen over het gebruik van het cupping apparaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Rupert, Imadiddin, Wendy en Babette een gesprek over het spel. Babette wil afspraken maken op wie ze gaan als er een eliminatie komt.

Babette zegt dat er nu niet echt iets van communicatie is, hij kan morgen gaan, donderdag, vrijdag. Hij kan vanaf nu altijd beginnen te gaan, doelend op een zoemer. Dat we dan in ieder geval met zijn zessen hetzelfde doen. We gingen toch op Esther als het een duel is en spy (waarschijnlijk Sasha) als het één is. Maar hij (Imadiddin) zei dat hij liever tegen spy speelt dan Esther merkt Babette op. Rupert kijkt wat moeilijk. Maar ze freezed wel altijd voegt hij eraan toe. Wat doen we dan vraagt Babette, dus 1 is spy en als er een duel komt Esther. Het groepje besluit uiteindelijk voor die twee te gaan. Imadiddin denkt dat dat het beste is.

Verder is Rupert met een cupping apparaat bezig geweest. Erik heeft er zo zijn bedenkingen bij. Als Rupert Mirthe onder handen neemt zegt Erik dat ze helemaal gek geworden zijn. Het wordt al duizenden jaren gedaan zegt Rupert. Volgens Erik worden er wel meer dingen duizenden jaren gedaan. Als Mirthe klaar is zegt Erik tegen haar dat hij niet begrijpt dat mensen zich hiervoor lenen. Zonder te kijken wat het is, wat het doet, de gevaren zijn, de voordelen. Het is wel heel ondoordacht handelen. Je moet het zelf weten benadrukt hij. Mirthe laat weten dat ze het thuis wel opgezocht zou hebben. Waarom zou je dat doen als iemand dat zegt die alleen maar loopt te bedriegen en te stelen gaat Erik verder. Mirthe zegt dat het een bekend iets is. Als ik er nooit iets van had gehoord had ik het niet gedaan. Ik vind het een beetje gevaarlijk om iemand met deze reputatie dingen te laten doen aan je lichaam merkt Erik op. Je lichaam beschadigen moet je niet zomaar doen. Nee dat moet je professioneel laten doen antwoordt Mirthe. Ik wilde het altijd al eens doen. En dan doe je dat in een omgeving waar je geen toegang hebt tot internet merkt Erik op. Niet kunnen overleggen met mensen die er verstand van hebben. Mirthe merkt op dat het hier ook veilig is, je wordt in de gaten gehouden. Erik is het daar niet mee eens. Ik zou dit nooit doen zonder goed geïnformeerd te zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter