Home » De deelnemers doen een opdracht, ze moeten levend surfen

De deelnemers doen een opdracht, ze moeten levend surfen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag in een jaar van je leven gaat tot nu toe rustig voorbij. Er wordt gesport, gekletst en in de keuken wordt gekookt. Jeffrey vertelt hoe hij Jasper en Wanda buiten betrapt had in het weekend. Later neemt Wendy de wimpers van Babette onder handen en leer Zoë hoe het moet. Wat later, na de lunch oefenen een aantal deelnemers met het oefenen van augurken eten. Een record wat ze binnenkort willen verbreken. Uiteindelijk hebben Jasper, Wendy, Mirthe en Jeffrey de meeste kans om het record te verbreken. Zij gaan morgen weer verder oefenen.

Maar dan wordt de rust verstoord, het alarm loeit in een jaar van je leven. De deelnemers moeten naar de slaapkamers  en wachten op wat komen gaat. Als de deelnemers weer in de loods mogen ligt er een grote mat klaar. De stem neemt vervolgens het woord en vertelt wat de deelnemers moeten doen. Beste deelnemers, het wordt de zomer van jullie leven. Om alvast in de sfeer  te komen gaan jullie vandaag levend surfen. Om geld te verdienen voor de huishoudpot. Vijf deelnemers verzorgen zo dadelijk de golven onder de surfplank. Jullie moeten zoveel mogelijk deelnemers staand op de plank naar de overkant zien te brengen. Dit doen jullie door te rollen en door de achterste deelnemer steeds naar voren te plaatsen. Jullie mogen de plank niet vasthouden en moeten helemaal over de lijn. De deelnemer die op de plank staat mag zichzelf niet vasthouden en val je eraf dan moet je weer opnieuw achter de lijn beginnen. Jullie krijgen nu 60 minuten oefentijd.

Nadat de deelnemers één uur geoefend hebben is het tijd om geld te verdienen. De stem neemt eerst nog even het woord. De oefentijd zit erop. Jullie moeten nu zelf bepalen welke vijf deelnemers de golven vormen. Jeffrey, Bern, Imaddidin, Sasha en Babette vormen de golven. De stem vertelt daarna dat ze 10 minuten de tijd krijgen om alle deelnemers naar de overkant te brengen. Elke deelnemer die de overkant haalt levert 25 euro op voor de huishoudpot. Halen alle deelnemers het dan verdienen jullie 100 euro extra. De opdracht start zodra de zoemer  gaat, let op je balans. Heel veel succes!

De deelnemers die de golven vormen gaan liggen, de plank gaat erop en Marciano gaat als eerste staan. De groep weet 11 deelnemers naar de overkant de brengen. Erik gaat als laatste, er is nog maar weinig tijd zo’n 22 seconden. De deelnemers besluiten ervoor te gaan en verbazingwekkend lukt het ook nog! Dit betekent dat ze 12 keer naar de overkant zijn gegaan. Ze hebben dus 300 euro verdient. De groep is erg blij, de huishoudpot is weer gevuld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Rina 22 maart 2023 - 12:19

Wat.jammer.voor.jullie.volgedenkeer.beter

Beantwoord

Laat een reactie achter