Home » Jeffrey en Rupert irriteren zich mateloos aan Kenzy, alleen maar klagen, zeuren en zeiken

Jeffrey en Rupert irriteren zich mateloos aan Kenzy, alleen maar klagen, zeuren en zeiken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat na de recordpoging van vandaag vrij rustig voorbij. De deelnemers hebben gesport, er worden voorbereidingen getroffen voor de bruiloft van Babette en Wendy en er wordt wat gekletst. Jeffrey en Rupert hebben ook een gesprek over Kenzy.

Rupert vertelt eerst dat hij wil kijken wat ze bestellen van de waardebon die ze gewonnen hebben. Of een deel voor het huis en de rest voor de groep of allemaal individueel. Die knop komt vanmiddag pas. Daarna begint hij over Kenzy. Ze loopt de heel de dag al. Ze heeft niet lekker geslapen of zo. Jeffrey vertelt dat ze “vannacht” rond 23:00 wakker is gemaakt omdat Eunice de podcast zocht. Ze is zo aanstellerig zucht Rupert. Ja antwoordt Jeffrey, ze zei vandaag moet niemand mij opzoeken, dat moet je net tegen mij zeggen natuurlijk. Rupert begint daarna over het akkefietje tussen Moraima en Kenzy wat vanmorgen was. Moraima wil geen eieren van wat mensen klaarmaken want er komen schilletjes in. Moraima had het Kenzy uitgelegd en Kenzy sprak erover in de keuken. Echt zeiken achter haar rug om dus Moraima ging er meteen naar toe. Altijd maar klagen, zeuren en zeiken. Ja zegt Jeffrey, het sloft de hele dag ook rond. Ze is net een oud wijf merkt Rupert op en Jeffrey zegt dat toen ze manager was het nog wel een beetje kon maar daarna. Daarvoor was ze ook al irritant benadrukt Rupert. Ik zei net ook al tegen Kim ik vind het ook niet erg om op haar te stemmen gaat Jeffrey verder. Dood ziek van. Zo drammerig ook zucht Rupert. En volgens Jeffrey krijgt ze stiekem ook best veel voor elkaar. Die stem ook in de ochtend vervolgd Jeffrey met een zucht. Hou je bek gewoon dicht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

2 Reacties

Beste kijker 22 maart 2023 - 14:58

Die Jeffrey zoek ook altijd wat hij wil de popie joepie spelen eruit met die jongen

Beantwoord
Christian 22 maart 2023 - 19:41

Kezzy is inderdaad vervelend. Ze moeten haar weg stemmen ik vind het een rare meid weg er mee

Beantwoord

Laat een reactie achter