Home » Zoë is er helemaal klaar mee, het zijn saaie en troosteloze k*t mensen

Zoë is er helemaal klaar mee, het zijn saaie en troosteloze k*t mensen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat rustig voorbij en daar irriteert Zoë zich erg aan. Ze gaat uiteindelijk geïrriteerd en verdrietig op bed liggen. Babette komt met haar kletsen om te kijken wat er aan de hand is.

Het gaat er gewoon om dat je hier nooit wat kan zeggen, iedereen f*cking k*t is zegt Zoë emotioneel. Ik wil zeggen wat ik denk. En dat ik schijt heb aan al deze mensen. Iedereen mag het horen, zet mij op die f*cking stip. Dat is nog beter dan dit! Babette merkt op dat iedereen mag zeggen wat hij of zij wil. Dat snap ik antwoordt Zoë maar ik word gewoon moe van het neppe gedoe. Deze saaie, saaie, saaie mensen. Er komt geen lachje vanaf, iedereen is egoïstisch. Ze zijn allemaal beroerd om wat te doen, het is vreselijk. Zelfs de jonge mensen zijn te lui om uit hun ogen te kijken. Zelfs Janet doet meer dan de gemiddeld jong persoon hier. Het is vreselijk, ik schaam me gewoon als ik erop terug kijk. Jeffrey komt erbij staan en zegt dat het herkenbaar is. Babette denkt dat dit gewoon even een down moment is maar Zoë benadrukt dat ze dit altijd al dacht. Babette denkt dat als het zonnetje er weer is het wel weer weggaat. Je weet hoe ik gisteren zat, ik keek toen ook zo om mij heen.

Zoë vindt het gewoon irritant, deze mensen zijn gewoon saai, dik, troosteloos. Hoe vaker je het zegt hoe meer het ook wordt merkt Jeffrey op. Ik snap gewoon niet waar deze mensen gecast zijn gaat Zoë verder. De enige die net niets aan het doen waren zijn Jeff, ik en Kim. Dat je het nu pakt op het klaverjassen vind ik niet eerlijk antwoordt Babette. Want als jij 3 uur aan het make-uppen bent zeg ik dat ook niet. Het is het algemene plaatje hoor merkt Jeffrey op. Dit is de druppel, ik had dat gisteren maar toen ging de zoemer. Dat was mijn redding. Er gebeurt gewoon niks zegt Zoë, er zit geen pit in. Babette benadrukt dat dit een mind game is. Het komt nu nog sterker naar boven, waarom? Mensen kunnen het niet meer voor elkaar opbrengen. Het is nu even een moeilijke periode. Volgens Zoë gaat het er gewoon om dat er niks uit de mensen komt. Maar als ik dan kijk wat ik buiten heb is mijn leven 10 keer zo mooi. Babette denkt dat iedereen het heeft. Ik snap goed wat je zegt maar jij moet daarvoor niet naar buiten gaan. Het gaat er gewoon om dat er niks uit komt gaat Zoë verder. Je kunt geen gesprekken met ze voeren. Ik vraag net heel simpel welke film wil je, 3 jaar kijken naar hetzelfde plaatje. Ben je een mongool of zo? Iedereen is te beroerd om wat te doen. Deze mensen zijn niet leuk. Het is gewoon saai en levenloos hier. Je moet er even doorheen verzekert Babette haar. Dit had Jeffrey en ik ook. Dit is het doodste stuk waar we doorheen moeten.

Isaac komt daarna ook even bij Zoë kijken. Ik haat deze mensen zegt ze, Kenzy dik k*t wijf. Met de recordpoging zei ze nu we geld hebben gewonnen wil ik fatburners alleen voor mijzelf. En dat ging ik net even zeggen. Bern komt Babette halen kom je klaverjassen, dan denk ik kun je niet meer dan dat? Deze mensen zijn echt hinderlijk, lelijk, irritant. Deze mensen haat ik echt. Maar gelukkig zitten we in dezelfde sleur deze dagen. Vind jij deze mensen leuk en gezellig? Hoe zie jij mij de afgelopen dagen antwoordt Isaac. Dit is iets waar we met zijn alleen doorheen moeten. We zitten nu bijna 7 maanden opgesloten en nu beginnen de mensen waarmee je het minder hebt te irriteren. Je moet daarmee leren leven en soms heb je er een paar dagen voor nodig er doorheen te komen. Isaac geeft haar uiteindelijk een knuffel, het komt wel goed. We gaan er een feestje van maken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

2 Reacties

Ada 22 maart 2023 - 19:18

Hoezo hoor ik elke keer mongool, het is toch verschrikkelijk.
Mensen met het down syndroom zijn de leukste gezelligste mensen, en vooral de eerlijkste mensen die er zijn. Waarmee je altijd wel wat beleefd, en die alles zijn wat jullie saaie mensen niet zijn.
Stop met mongool zeggen!! Gele kaart geven!

Beantwoord
Cisca 23 maart 2023 - 13:15

Zoe zoekt weer aandacht !!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter