Home » De deelnemers doen een fotoreeks verdienopdracht

De deelnemers doen een fotoreeks verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zoemer gaat in een jaar van je leven, net voordat de spa dag van start gaat. Iedereen moet naar de slaapkamers en daar wachten op wat er komen gaat. Na circa één uur wachten mogen ze de loods weer in. Na een plaspauze neemt de stem het woord en vertelt wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, jullie gaan deze verdienopdracht in duo’s uitvoeren. Jullie krijgen nu 5 minuten de tijd om duo’s te vormen. De scheidsrechter zegt dat er één trio gevormd moet worden. Er ontstaat daarna een lichtelijke discussie hoe de duo’s gevormd moeten worden. Het is volgens Rupert moeilijk in te schatten omdat je niks weet. Uiteindelijk zijn de duo’s gevormd en neemt de stem weer het woord. Elk duo krijgt zo dadelijk een fotoreeks met vijf foto’s op het scherm te zien. Er is één gemeenschappelijk woord wat je voor of achter elk voorwerp kunt plaatsen. Even een voorbeeld, je ziet een motor, noot, fluit, kade en ijs. Het gemeenschappelijk woord wat je voor of achter het woord kunt plaatsen is: blok. Jullie krijgen in totaal 15 minuten de tijd om 10 fotoreeksen op te lossen. Je krijgt als duo één keer de mogelijkheid om te passen. Als alle 10 de duo’s aan de beurt zijn geweest en er is nog tijd over dan krijgen de duo’s die een fotoreeks gepast hebben nog een kans.  Elk juiste antwoord levert 40 euro op voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

Een voor een gaan de duo’s naar voren. Het zijn moeilijke fotoreeksen. Uiteindelijk weten de deelnemers 4 fotoreeksen goed op te lossen. Wat betekent dat ze 160 euro verdiend hebben voor de huishoudpot…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Laat een reactie achter