Home » Babette doet aan Wendy een huwelijksaanzoek

Babette doet aan Wendy een huwelijksaanzoek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven is rustig van start gegaan. Er worden voorbereidingen getroffen voor de “bruiloft” van Babette en Wendy. De jurk van Wendy wordt klaargemaakt voor de grote dag. Ook wordt de loods opgeruimd na de spa dag van gisteren.

Na de lunch doet Rupert net alsof hij een brief ontvangen heeft en roept de groep bij elkaar. Wendy zegt dat iedereen er is en het voor kan lezen. Op dat moment wordt er een muziekje gestart en doen de bewoners een flashmob. Bovenaan de trap bij slaapkamer 3 en 4 staat Babette met een laken. Deze laat ze zakken. Op het laken staat de tekst: “Lieve Wendy, wil je met me trouwen?”. Oh wat leuk zegt Wendy met een grote lach. Babette loopt naar beneden, gaat op haar knieen voor Wendy en vraagt of ze wilt trouwen. Wendy antwoordt met een ja en de twee knuffelen elkaar. Wat lief zegt Wendy. De twee krijgen felicitaties en nu is het wachten tot de grote dag. Gelukkig hoeven ze niet lang te wachten want dat is morgen al.

Later worden er weer wat spullen geleverd in een jaar van je leven. Zo wordt er een lesboek van Kenzy geleverd maar ook een schaakspel voor de groep. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

eddy kreutz 24 maart 2023 - 15:15

dat vind ik zo leuk ik hoop dat het huurlijk door gaat voor babette en wendy laat de groep nog evenopdracht doen voor het huurlijk door gaat zal zo leuk programma zijn wand babette lijk heel veel om mijn nichtje mellany zo lief mens vind ik haar en ik vind molly zo leuk vrouw ik lach iedere keer om haar als ik verdrietig ben wand mijn vrouw is helaas 3 jaar overleden door corona en ials ik molly ziet dan lach ik weer a regiereur laat hun huurlijk door gaan voor wendt en babette geef ze opdracht dat ze meer geld heeft voor het huurlijk

Beantwoord

Laat een reactie achter