Home » Een onrustige avond in een jaar van je leven door een stelling van 650 euro

Een onrustige avond in een jaar van je leven door een stelling van 650 euro

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een vrijmibo in een jaar van je leven. Dit keer met een bijzonder thema namelijk de “bruiloft” van Wendy en Babette. Maar voordat dat van start ging nam Rupert nog even het woord.

Er wil nog iemand een stelling plaatsen voor morgen. We hebben gap tussen de Jumbo en nu. Jeffrey krijgt het woord van Rupert. Jeffrey laat weten dat het eigenlijk niet zo moeilijk is. En het liefst vandaag eigenlijk wel stemmen, en anders krijgen jullie 24 uur bedenktijd. We hebben 650 euro nodig voor het evenement van volgende week vrijdag. Het begint eigenlijk op woensdag al. Woensdag, donderdag en vrijdag voor loods racing day. Groen is ja en rood is nee en het liefst eigenlijk vandaag zodat het woensdag binnen is. Heeft er iemand bezwaar? Esther steekt haar hand op en Jeffrey zegt dat ze dan 24 uur bedenktijd krijgen. Er ontstaat een onderlinge discussie. Jeffrey krijgt ondertussen vragen wat kunnen ze verwachten? Jeffrey antwoordt dat het een kart achtige dag gaat worden.

Jeffrey lijkt wat gepikeerd te zijn over hoe het allemaal loopt. Kim spreekt hem aan, hou je rustig het is nog 7 dagen, hou op. Wie ben jij om zo tegen mij te doen vraagt Jeffrey. Je vriendin antwoordt Kim, die jou hier wil houden. Ik ben rustig antwoordt Jeffrey, ik zeg gewoon 650 euro ja of nee. Jasper kan het ook nog 4 keer uitleggen maar dit slaat nergens op. Ook Wendy maakt een opmerking naar Jeffrey, ze vraagt waarom hij zo boos doet omdat hij zijn zin niet zou krijgen. Ik ben niet boos antwoordt Jeffrey, één iemand is tegen en dan wachten we 24 uur. Jullie zijn echt allemaal… Ik heb veel in mijn leven meegemaakt maar dit slaat nergens op. Ga mij geen dingen toezeggen, die ik niet ben. Ik ben niet boos. En ik vraag alleen wat zegt Wendy. Ik ben 0,0 boos benadrukt hij nog maar een keer. Is goed Jeff antwoordt Wendy.

Uiteindelijk wordt er dan toch gestemd, Rupert zegt dat er toch gestemd gaat worden. Jasper krijgt het woord want hij wil ook wat zeggen. Ik heb Esther net gesproken begint Jasper, haar vragen zijn net beantwoord. Dus ze wil de stelling alsnog door laten gaan. Die 650 euro is bedoeld voor een race evenement. De reden dat de stelling nu pas komt is omdat we gewacht hebben op antwoorden. Die antwoorden hebben we pas vandaag gekregen. Het evenement is al volgende week vrijdag. Met een voorbereiding van een dag daarvoor en de dag daarvoor. Een race evenement, mijn persoonlijke doel is ice speedway dat is de reden dat ik het hiermee heb gelinkt. Het wordt een kart wedstrijd met geen geautomatiseerde karts maar wel in die trend. Mario kart, je wordt voorzien van van alles en nog wat. Mijn persoonlijke doel is motorsport en dat heb ik hier zo aan kunnen linken. En dat is waarom ik deze stelling plaats, de 650 euro kosten zit met name in het maken van de karts, parcours en verrassing. Groen is voor, rood is tegen. De deelnemers gaan staan, iedereen stemt voor en het gaat door.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.8]

1 Reactie

Rina 25 maart 2023 - 13:05

Wanda.ga.nu.naar.huis
Wat.ik.zag.op.de.tv.van.vrydag.dat
Kan.en.mag
Niet.dus.wanda.doe.het
Je.vriend.niet.aan
Ga.naar.huis

Beantwoord

Laat een reactie achter