Home » Mirthe en Esther hebben ruzie onder de douche en Wanda gaat zich niet meer verkiesbaar stellen

Mirthe en Esther hebben ruzie onder de douche en Wanda gaat zich niet meer verkiesbaar stellen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther en Mirthe hebben tijdens het douchen een ruzie gehad. Het is moeilijk te verstaan maar Mirthe is er niet van gediend hoe ze aangesproken werd door Esther. Volgens Esther was de intentie anders. Mirthe vindt op haar beurt weer dat Esther moet leren communiceren en niet zo denigrerend te doen. Esther lacht en Mirthe benadrukt dat zij volwassen is. Jij ook hoor zegt Esther. Jij kan ook normaal tegen mij praten. Je hoeft niet zo tegen mij te doen. Ik praat gewoon normaal zegt Mirthe op haar beurt. Nee zegt Mirthe en doet voor hoe Esther deed. Esther gaat vervolgens naar buiten en wenst haar sarcastisch een fijne dag.

Wat later gaat Esther met Jan-Willem praten. Ze laat haar plannen zien voor het management waar ze zich verkiesbaar gaat stellen. Daarna begint ze over de ruzie met Mirthe. Die is vervelend zegt ze. Dat zei Jeff toen ook al antwoordt Jan-Willem. Die kan zeuren… en blijft doorgaan. Ik had nog nooit wat gehad met haar zegt Esther. Ze is snel beledigd en vond dat ik mij niet volwassen genoeg. En vertelt dat ze haar aangesproken had over het pakken van soep. Jan-Willem merkt op dat als je wat doet maakt niet uit wat je wordt aangevallen. Ze is een door drammertje. En vooral als ze haar zin niet krijgt dan is het niet goed.

Erik komt erbij zitten en laat weten dat hij Esther ook bij kan staan als ze zich aanmeld voor de managersverkiezing. Ik hoor net dat Wanda zich niet verkiesbaar gaat stellen. Esther antwoordt dat ze al vijf personen heeft. Anders had ik je graag gehad. Zaterdag zei ze nog dat ze doorging. Ze twijfelde enorm antwoordt Erik.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Laat een reactie achter