Home » Er zijn te weinig deelnemers die zich aangemeld hebben, iedereen is verkiesbaar als manager

Er zijn te weinig deelnemers die zich aangemeld hebben, iedereen is verkiesbaar als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag kregen de deelnemers van de stem te horen dat mensen zich verkiesbaar kunnen stellen. Esther heeft zich aangemeld en Kim twijfelde. Ze wilde tot het laatste moment wachten of zich helemaal niet aanmelden zodat iedereen verkiesbaar zou worden. Rupert heeft zojuist een brief gehad en roept iedereen bij elkaar.

Zodra iedereen er is leest Rupert een brief voor: Beste manager, vandaag was de deadline dat deelnemers zich verkiesbaar konden stellen om manager te worden. Elke maand moeten minimaal 2 deelnemers zich verkiesbaar stellen zoals het regelboek vermeld. Echter heeft op dit moment alleen Esther zich verkiesbaar gesteld en daarom zal iedereen die nog geen manager is geweest vanaf nu automatisch verkiesbaar zijn om manager te worden in de maand april. Woensdag zal iedereen een overtuigende serieuze pitch geven waarom hij of zij de beste manager is. De volgende deelnemers zijn vanaf nu verkiesbaar tijdens de verkiezingen van volgende week woensdag: Babette, Bern, Erik, Esther, Eunice, Imadiddin, Jan-Willem, Janet, Jasper, Kim, Mirthe, Moraima, Sasha, Wanda, Wendy en Zoë. Heel veel succes met het maken van jullie pitches.

De groep juicht en er wordt onderling veel gesproken over het feit dat iedereen nu verkiesbaar wordt gesteld. Babette denkt dat dit is ontstaan door onderlinge strijd tussen Wanda en Kim. Erik dacht dat het tot 17:00 zou zijn. Esther maakt het niks uit, ze vindt het wel prima. Ja antwoordt Erik, ik ga maar eens even een verkiezingsprogramma maken, je moet wat he. Bern komt ook met een schrijfblok de loods in. Ik ga ook maar eens beginnen lacht hij…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

1 Reactie

Tiny Kamminga 27 maart 2023 - 15:56

Klopt het dat er niet meer gestemd kan worden door de mensen zelf maar alleen door de oud manager dat klopt toch niet oneerlijk speel

Beantwoord

Laat een reactie achter