Home » Esther stelt zich verkiesbaar, Kim heeft twijfels en zou het wel grappig vinden als iedereen verkiesbaar wordt

Esther stelt zich verkiesbaar, Kim heeft twijfels en zou het wel grappig vinden als iedereen verkiesbaar wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er klinkt een geluid in de een jaar van je leven loods. De stem laat weten dat ze 1 minuut hebben om te verzamelen voor het spel scherm. Zodra iedereen staat neemt de stem verder het woord. Beste deelnemers, volgende week woensdag moet er weer een nieuwe manager worden gekozen. Jullie kunnen je vanaf nu verkiesbaar stellen om manager te worden voor de volgende maand. Dit doe je door bij de huidige manager aan te geven dat jij manager wil worden. Je moet dan vijf andere deelnemers meenemen naar het managerskantoor om te laten zien dat zij achter jou staan. Minimaal 2 deelnemers moeten zich verkiesbaar stellen. Anders stemmen jullie op alle deelnemers die nog geen manager zijn geweest. Om campagne te voeren moet elke aspirant manager een kreet aanleveren. Waarmee in een paar woorden duidelijk wordt gemaakt waar jij voor staat. Hierna ontvang je een verkiezingsposter die opgehangen kan worden in de loods. Heel veel succes!

Rupert laat weten dat hij na de lunch beschikbaar voor ze is. Esther meldt zich al snel bij Rupert om zichzelf verkiesbaar te stellen. Kim wacht nog even af wat Wanda doet. Maar van de andere kant vindt ze het ook wel grappig dat iedereen verkiesbaar wordt. Dus ik ga gewoon even afwachten vertelt ze aan Janet en Eunice. Eunice vindt het ook wel grappig als iedereen verkiesbaar zou zijn. Dan gaan we op Erik lacht ze. Dat zou grappig zijn. Ik wacht wel even antwoordt Kim maar als ik wel ga weet ik dat jij meegaat. Ik ga er goed over nadenken maar ik wilde wel heel graag April. Moraima doet ondertussen net alsof ze zichzelf verkiesbaar stelt… En wordt er veel gesproken over wat als iedereen verkiesbaar is. Er worden al verschillende namen genoemd. Zoals Bern en Erik. Het is dus even afwachten wat er gaat gebeuren…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter