Home » Jan-Willem geeft Esther advies over management: jij bepaalt en consequent zijn

Jan-Willem geeft Esther advies over management: jij bepaalt en consequent zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers van een bioscoopavond genoten. Iedereen heeft naar de film ambulance gekeken. Uiteraard met wat popcorn en een drankje. De film was pas laat afgelopen en iedereen vond het leuk. Na de film wordt er nog even gekletst. Zoë twijfelt toch nog wel wat ze moet doen wel of geen manager worden. Ze denkt dat ze het wint als ze wel tegen Kim moet. Vandaag komen we daar waarschijnlijk achter wie zich verkiesbaar stelt. 

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De dag begint rustig. Zo doen Erik en Marciano een potje schaken en lopen Esther en Jan-Willem een rondje buiten. Ze hebben het over van alles en nog wat. Maar uiteraard komt het management ook ter sprake. Jan-Willem geeft haar het advies haar af en toe rust te pakken. Mensen benaderen je te pas en te onpas. Je moet dat een beetje in banen leiden zodat je een beetje meer rust krijgt. Jeffrey werd er ook gek van. Ze gaan je opvreten hoor, daar moet je tegen kunnen. Ja antwoordt Esther, ik heb jou daar ook in nodig want ik blijf daarin doorgaan. Gewoon consequent zijn benadrukt Jan-Willem. Je moet daar duidelijk in zijn en ik denk dat het dan wel goed komt. Voer je eigen dingen in, je hebt hulp genoeg. Jij bepaalt gewoon, klaar. Je gaat echt wel tegen beentjes aantrappen dat weet je. Ik ben echt geen favoriet lacht Esther. Dat zal ik ook nooit zijn en dat is ook mijn ambitie niet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter