Home » Zoë is emotioneel, ze heeft het moeilijk en verveeld zich

Zoë is emotioneel, ze heeft het moeilijk en verveeld zich

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond had Zoë het moeilijk. Ze werd emotioneel. Al snel bieden Isaac, Babette en Wendy troost en komen erachter wat er precies speelt.

Isaac geeft haar een knuffel, we houden elkaar scherp. Ik heb je nodig he, we hebben elkaar nodig. We hebben het allemaal he. Ik heb het misschien nog erger als jou maar ik laat het niet zien. Nog even volhouden voegt hij eraan toe terwijl Zoë huilt. We zijn er bijna, dit zijn de laatste loodjes. Het regelboek is ook al aangepast er staat wat over de finale. Dus we zijn al naar het einde aan het gaan. Godzijdank antwoordt Zoë met een snik. Ik kan niet wachten. Dit is vreselijk. Volgens Isaac is dit geduld hebben en volhouden. Als we gaan gaan we maar het is nog niet je tijd, je moet hier even doorheen beuken. Het is vreselijk dat huilen doe ik nooit hier zegt Zoë. Je moet het er soms even uit laten gaan antwoordt Isaac. Morgen weer een nieuwe dag!

Ook Jeffrey komt even kijken en vraagt wat er is. Het is gewoon k*t zegt Zoë, het is even zo’n dood stuk waar je doorheen moet. Rupert komt er ook bij, het is een fase denkt hij. Het hoort er ook bij gaat Zoë. Het is meer van wat ik hier kan doen. Iedereen heeft het maar het is even k*t. En als je dan even huilt komt er heel veel, ik huil hier nooit. En het is ook als je kijkt wat je hier buiten hebt. Het stapelt dan gewoon op. Maar opgeven ga ik ook niet want Isaac zei ook al je bent er al 7 maanden. Ik ben de enigste die het kan veranderen. Het heeft niet te maken met de mensen maar ook omdat ik mij verveel. Zoë praat nog lang verder met Babette, Wendy, Kim en Jeffrey. En dat lijkt op te luchten, zal ze zichzelf kunnen herpakken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

1 Reactie

Rina 28 maart 2023 - 12:47

Zoe.ga.maar
Lekker.naar
Huis
Als.dat
Wilt

Beantwoord

Laat een reactie achter