Home » Volgens Sasha komt er voorlopig geen eliminatie, ze weet dat van “achter”

Volgens Sasha komt er voorlopig geen eliminatie, ze weet dat van “achter”

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het een vrij rustige avond in een jaar van je leven. Jasper en Sasha hebben een gesprek in kamer 4. De twee hebben het over het spel en dan in het bijzonder over de komst van een eliminatie.

Jasper merkt op dat het lijkt alsof er veel mensen verdwaald rondlopen. Ja antwoordt Sasha vandaag is het wel heel erg extreem. Jasper vraagt zich af hoe dat komt. Sasha denkt dat iedereen nog een beetje aan het verwerken is wat er is gebeurd en wat er nog komen gaat. Jeff heeft gemeld dat hij naar huis gaat. Ik geloof ook dat hij het gaat doen. Jasper denkt ook dat hij echt wel naar huis gaat. Hij wil hier ook al heel lang niet zijn benadrukt hij. Hij vindt het nu een geldige reden om dan ook weg te gaan. Het is een uitweg merkt Sasha op en nu heeft hij hem gevonden. En zo zijn we er vier kwijt in de komende weken. En er komt er nog één bij merkt Jasper op, doelend op een eliminatie. Nee zegt Sasha resoluut en Jasper vraagt wie dat dan zegt. Achter (productie) antwoordt Sasha, het is tegen Ruppie gezegd. Dan gaat hij ook geen voordeel hebben merkt Jasper op. Ja antwoordt Sasha, als hij gaat. Jasper vindt dat ergens niet eerlijk. Misschien niet nee zegt Sasha maar er staat nergens dat je het moet krijgen. En hij heeft ook slechte maand gedraaid dus lekker voor hem. Maar heeft Rupert jou dat zelf gezegd vraagt Jasper. Hm hm antwoordt Sasha bevestigend. Ook denkt ze dat er nog meer zwarte enveloppen gaan komen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter