Home » Jan-Willem snapt er niks van dat Esther nu boven hem ligt

Jan-Willem snapt er niks van dat Esther nu boven hem ligt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag een brief gekregen waarin stond dat slaapkamer 3 dicht ging en er dus een nieuwe indeling moet komen. Esther heeft met Mirthe geruild en ligt nu boven Jan-Willem. Jan-Willem bespreekt deze ruiling. Hij vindt er wel wat van.

Zo bespreekt Jan-Willem met Janet. Hij snapt de logica van de ruiling niet, Moraima blaft in de nacht en Imadiddin snurkt als een gek. Maar gefeliciteerd gaat hij verder. Heeft ze zo’n mooi plekje en rustig. Ik snap het niet hoor antwoordt Janet. Ik snap het wel maar ik begrijp het niet lacht Jan-Willem. Het interesseert me ook echt geen ene bal. Het wordt niet eens gezegd maar ook niets tegen mij zeggen. Gewoon doen he en dan denk ik kom op. Ik heb er bewust niks over gezegd om te kijken of ze kwam, niet dus he. Fijne actie maar ze bereikt het tegendeel, jammer. Het is helemaal niet nodig. Zeker weten van niet antwoordt Janet. Zo leer je de mensen steeds beter kennen. Ja misschien wel merkt Jan-Willem op.

Buiten praat Jan-Willem ook over de ruiling met Eunice. En ben je blij met je nieuwe buurvrouw boven je? Het interesseert me helemaal niks laat Jan-Willem weten. Wat een kleuterschool zeg voegt hij eraan toe. Ongelooflijk. Je houdt haar zo dichtbij grapt Eunice. Je dromen komen uit. Zeker antwoordt Jan-Willem sarcastisch. Als Jan-Willem in de keuken een boterham aan het smeren is komt Babette naar hem toe. Je gaat samen wonen lacht ze, je vindt het niet leuk he? Jan-Willem wijst naar zijn voorhoofd. Het slaat helemaal nergens op. Het is zielig. Wat vindt je zielig vraagt Babette. Dat ze niet kan slapen en dan ga je in een kamer die tien keer zoveel kabaal maakt antwoordt Jan-Willem. Ja sorry maar dat snap ik eventjes niet voegt hij eraan toe. Dat snap ik lacht Babette en Jan-Willem laat weten dat het hem geen bal uitmaakt. Ik doe mijn oordopjes in en mijn dingetje op. Maar ik vind het geen slimme actie, laat ik het zo zeggen. Maar goed iedereen zijn ding.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.1]

6 Reacties

Happy 3 april 2023 - 18:36

Snap niet dat esther zich niet schaamt. En jan willem niet flinker is. Zo bang van esther

Beantwoord
Bosch 4 april 2023 - 12:17

Je weet ze ook wel uit te zoeken hoor !! Jan Willem ! Knap benauwd krijg je het er van ,bah wat een vervelend mens die Ester ….zo snel mogelijk er uit .

Beantwoord
Happy 4 april 2023 - 12:39

Babette is leuk en sportief. Mag wel winnen.van erik is het een rotstreek.

Beantwoord
Let op jezelf 4 april 2023 - 18:22

Nou, ze is eruit dus daar hoeft hij niet meer aan te irriteren, het gaat je goed Esther

Beantwoord
Rietje 5 april 2023 - 10:17

ik vind het jammer dat Ester er uit is, ik vond haar een lief en leuk mens , daar kunnen er veel van leren, de rest van de vrouwen vind ik achterbaks

Beantwoord
Alja 6 april 2023 - 12:30

Ze was een echte stalker eng mens

Beantwoord

Laat een reactie achter