Home » Rupert krijgt een brief, slaapkamer 3 sluit en er moet een nieuwe indeling komen

Rupert krijgt een brief, slaapkamer 3 sluit en er moet een nieuwe indeling komen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Rupert haalt een envelop uit de brievenbus, hij loopt de loods in en laat weten dat iedereen moet verzamelen. Hij moet de brief voorlezen.

Zodra alle deelnemers in de loods staan leest Rupert de brief voor: “Beste deelnemers, één van jullie is over ruim 5 maanden de grote winnaar van de prijzenpot waarop dit moment nog bijna 9 ton in zit. Jullie zijn nu nog met 19 deelnemers in de strijd en daarom gaat slaapkamer 3 definitief sluiten. Jullie moeten nu allemaal nieuwe slaapplekken uitzoeken en zelf bepalen waar je gaat slapen. In de sluis liggen de spullen om in totaal weer 9 stapelbedden en 1 gewoon bed te creëren. Let erop dat jullie geen camera’s blokkeren. Voor 14:30 vandaag moet alles opnieuw ingericht zijn. En mag slaapkamer 3 niet meer betreden worden. Er moeten over de 3 rode kruizen geplakt worden. De lockers uit kamer 3 kunnen in kamer 4 geplaatst worden, succes met de verhuizing”.

Marciano, Kenzy en Isaac gaan naar kamer 2. Bern gaat naar kamer 1. Mirthe wil ook ruilen en gaat naar Esther of de ruiling nog doorgaat. Esther laat weten dat het geregeld is. Ja zegt Mirthe, alleen als je boven Jan-Willem ligt toch? Ja zegt Esther, dat was allemaal toch geregeld. Mirthe gaat dus ook naar kamer 2 en Esther naar slaapkamer 1. Mirthe gaat voor de zekerheid ook nog even naar Eunice. Om te vragen of ze nog voor een ruiling openstaat mocht Esther zich bedenken. Eunice laat weten dat als het niet lukt ze haar bed krijgt. Esther voegt toch echt daad bij haar woord en gaat het bed boven Jan-Willem opdekken. De rest van de deelnemers zijn ook druk met verhuizen en opruimen. De nieuwe slaapkamer indeling is een feit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

1 Reactie

Happy 3 april 2023 - 12:55

Foei esther wat ben je toch een kleuter. En jan willem vind alles goed van haar. Bang bang

Beantwoord

Laat een reactie achter