Home » Esther wil alleen met Mirthe van kamer ruilen als ze boven Jan-Willem kan slapen

Esther wil alleen met Mirthe van kamer ruilen als ze boven Jan-Willem kan slapen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De groep wordt bij elkaar geroepen voor een stelling. Isaac zegt dat hij een kuub hout wil bestellen voor 365 euro. Het is voor de openhaard en de hottub. Dit is misschien de laatste of de een na laatste keer. De deelnemers gaan staan en 2 mensen gaan op rood waaronder Esther. Zoë spreekt haar er wel op aan, je bent de eerste die de openhaard altijd aan doet dan moet je niet op rood gaan staan. Rupert kapt het af, er staan 2 op rood en de rest op groen. Dank jullie wel. Janet vertelt daarna dat er vanmiddag een pubquiz is. Jeffrey en Jasper beginnen over de racing day. Iedereen kan zijn eigen karretje maken. Hou je kar bij je, er zijn verschillende heats. Het karretje kan versierd worden. Wees creatief en je kunt een prijs winnen voor de mooiste kar voegt Jasper eraan toe. Jeffrey zegt dat er ook nog beschermende kleding komt.

Onderling zijn de deelnemers veel bezig over de nieuwe kamerindeling. Nu Kim weg is uit een jaar van je leven moet er een kamer dicht en de slaapkamers moeten opnieuw ingedeeld worden. Mirthe wil heel graag op een andere kamer liggen en Erik heeft daar al goed nieuws over. Esther komt vanmorgen naar mij toe en wil met jou ruilen vertelt hij haar. Mirthe reageert enthousiast, oh my god! Wat zou betekenen dat Mirthe naar kamer 2 gaat samen met Marciano, Isaac, Kenzy. En dan gaan Wanda en Bern naar kamer 1. Maar er lijkt toch een wending in te komen. Esther heeft namelijk met Mirthe gesproken over deze ruil. Mirthe besluit dit met Eunice te delen. Esther wilde met mij ruilen. En wat later komt Esther, ze was echt panisch omdat andere mensen het al wisten. En toen zei ze dat het een verrassing was en niemand het mocht weten. Als ik niet boven Jan-Willem slaap gaat het niet door. Eunice benadrukt dat ze al afgesproken heeft dat als ze dat gaan doen ze in haar plaats mag. Je gaat hoe dan ook in kamer 2. Dat blijft gewoon zo. Mirthe vertelt verder dat Esther het als verrassing wilde doen op het laatste moment. Laat jezelf niet onder druk zetten benadrukt Eunice. Mirthe vindt dat ze niet gehoord wordt en serieus wordt genomen. Eunice zegt dat ze niet in discussie moet gaan. Als het niet komt krijg je gewoon mijn plek. Niemand gaat aan jou zitten, wie denkt ze dat ze is. Er mag niemand aan je zitten. Je mag dat best zeggen. Zoë die het ook hoort zegt dat ze gerust had kunnen zeggen dat ze met haar poten van je af moest blijven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.4]

Laat een reactie achter