Home » Mirthe vindt Kenzy respectloos, de twee hebben ruzie

Mirthe vindt Kenzy respectloos, de twee hebben ruzie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Mirthe boos, boos op Kenzy. Ze besprak met Moraima wat er precies aan de hand is. De kamerindeling heeft ermee te maken.

Mirthe vertelt dat Kenzy aangegeven had dat zij voor zou moeten gaan. Maar jij en ik hebben allebei evenveel rechten zei ik toen. Dus jij bent niet meer dan ik. En toen zei ze ja ik vind van wel. Dus nou hoef ik haar niet meer te zien gaat ze verder. Volgens Moraima is dit huis van allebei. Ga niet zeggen dat je meer rechten heb want dan loop ik weg. Je moet het niet accepteren want anders ben je dom, sorry dat ik het zeg. Erik is je komen halen om te zeggen over die kamer. Mirthe legt uit dat ze boos is om hoe zij doet en handelt. Alsof ik poep ben. Ik heb gezegd tegen haar dat ik haar begrijp en het zielig vindt dat ze niet kan slapen. Maar ik heb ook een mening benadrukt ze. Ik ga nu echt niet met haar praten, echt respectloos. Ze heeft het zelf niet door. Tot zij weer naar mij komt. Dit is toch niet leuk voor jou antwoordt Moraima. We hebben het wel leuk zegt Mirthe maar ze toont geen respect. Babette komt er later ook bij en Mirthe legt het verhaal nog eens uit. Ze behandeld mij alsof ik er niet toe doe. Babette vindt het vreemd en Mirthe is van mening dat ze zichzelf in de vingers snijd. Niemand mag haar hier al, alleen Wanda, Jasper, Bern, Sasha en ik. Als ze zo tegen mij blijft doen krijgt ze mij ook nog tegen haar. Ik ben blij met haar maar als ze door blijft gaan wordt ik heel boos. Babette benadrukt dat ze voor zichzelf op moet komen.

Maar van lang niet met elkaar praten komt weinig terecht. Kenzy vraagt aan haar in de keuken of ze heel de dag niet met haar gaat praten. Mirthe antwoordt nee, ik zat erover na te denken. Ik ben heel moe dus ik dacht morgen of vanavond. Maar beter nu, hoe eerder hoe beter. Ik begrijp jou maar ik heb het idee dat je mij niet begrijpt. Kenzy zegt haar wel te begrijpen maar we zijn het niet eens met elkaar. We komen hier gewoon niet uit en we zien wel hoe het loopt. Mirthe merkt op dat ze maar niet de vraag waarom zij niet goed sliep of probleem was. Kenzy antwoordt dat ze dat al vertelt heeft. Mirthe vindt dat ze allebei even veel recht hebben. Dat jij voor gaat kan ik niet… Kenzy zegt dat ze allebei gelijk zijn maar stel dat ik geen probleem met slapen had maar aangezien ik niet slaap vind ik persoonlijk dat dat iets meer prioriteit heeft. Dat is mijn mening. Mirthe begrijpt dat, niet slapen is niet leuk en pijnlijk. Maar ik ben vanaf de tweede week al bezig. Ik gun het jou net zoveel als ik, dan moeten we maar een compromis maken. We bij elkaar slapen zodat het beter gaat. Ik hoop dat het voor jou snel voorbij is. Bij jou is het de laatste weken en bij mij is het al echt heel lang. Ik haat gezeur en ruzie, het kost mij energie. Ik gun het jou ook erg maar het is voor mij de tweede keer dat het niet uit kwam. Ik wil dat we er allebei heen gaan. Het is ook een beetje begrip naar elkaar toe en het leek alsof jij het niet zo zag. Uiteindelijk geven de twee elkaar een knuffel en lijkt het voor nu weer uitgesproken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter