Home » De deelnemers doen een verdienopdracht met ballen gooien

De deelnemers doen een verdienopdracht met ballen gooien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm in een jaar van je leven gaat af. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Waarschijnlijk gaat het om een verdienopdracht, ze hebben immers geen geld meer in de huishoudpot. Als de deelnemers de loods in mogen staat er een baan klaar op de grond. De stem vertelt wat de bedoeling is.

Beste deelnemers begint de stem, jullie kunnen weer geld bij elkaar gooien om de huishoudpot te spekken. Jullie mogen nu allemaal één bal gooien van achter de streep om te oefenen. De deelnemers oefenen één voor één en zodra de oefenronde erop zit is het tijd om voor geld te gooien. Er wordt een beetje lacherig gedaan over de opdracht. De stem vertelt dat de oefentijd erop zit en iedereen 2 ballen krijgt om te gooien. Het totaal van de vakken waar jouw ballen eindigen is jouw bijdrage aan de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De deelnemers gooien vervolgens één voor één met de ballen. Isaac mag als eerste en gooit -10, Marciano 50, Imaddidin, Janet, Bern, Jeffrey en Jasper gooien 0 euro bij elkaar. Rupert -15, Moraima, Mirthe, sasha gooien allemaal 50 euro bij elkaar. Wendy gooit helaas -30, Babette 10, Zoë 40, Eunice 10, Erik 15, Jan-Willem 40 en Kenzy 5. In totaal weten de deelnemers 265 euro bij elkaar te gooien met deze verdienopdracht. De groep reageert wat lacherig nadat de opdracht voorbij is. Ze hebben in ieder geval weer wat geld verdiend. En straks gaat het Arabische feest georganiseerd door Rupert van start. Wat gaat de rest van de dag nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

3 Reacties

Happy 6 april 2023 - 18:17

Kunnen ze niet wat thuiswerk doen. Ze worden zo lui. Over dag op bed hoeft niet. Of de hele dag op de bank .laat ze werken.

Beantwoord
Boy 6 april 2023 - 18:52

Top dat jullie deze site hebben gemaakt ik blijf altijd even op de hoogte

Beantwoord
Boy 6 april 2023 - 18:52

Een jaar van je leven is leuk

Beantwoord

Laat een reactie achter