Home » De deelnemers moeten een hoofdreken bingo marathon doen en Jeffrey krijgt een cadeau van Kim

De deelnemers moeten een hoofdreken bingo marathon doen en Jeffrey krijgt een cadeau van Kim

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl de fotoshoot in een jaar van je leven nog altijd bezig is gaat het alarm af. Alle deelnemers moeten naar de slaapkamers en wachten op wat komen gaat. Als ze de loods weer in mogen verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers begint de stem. De komende dagen is er een hoofdreken bingo marathon. Waar zowel geld als prijzen mee te verdienen zijn. Zodra deze jingle gaat verschijnt er een naam op het spel scherm. Diegene krijgt 60 seconden de tijd om een rekensom op te lossen door te hoofdrekenen. En mag hierbij maar één keer antwoord geven. Voorzeggen betekent direct een gele kaart en 10.000 euro boete van de prijzenpot. Is het antwoord goed? Dan verdien je 30 euro. De overige deelnemers rekenen in stilte ook mee en mogen het antwoord wegkruisen op de bingo kaart die iedereen zo krijgt. Laat door bingo te roepen weten als je een volle kaart hebt. Dan leg je de bingo kaart op het spel scherm en hoor je of de bingo juist is. Mocht het een valse bingo zijn dan moet je een liedje zingen wat minimaal uit één refrein bestaat anders wordt het tot dan toe verdiende bedrag weer op nul gezet. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De groep lacht en Wendy deelt vervolgens aan iedereen bingokaarten uit. Daarna neemt Janet nog even het woord, ze spreekt jarige Jeffrey toe. Kim en ik hebben toch nog wat voor je verjaardag gemaakt. Ik ken je al vanaf de eerste dag, de casting dag. We hadden gelijk al een klik. En ik zie je ook een beetje als een zoon. Daarna overhandigt Janet een pop die ze met Kim gemaakt heeft. Op de mond van de pop staat de lip afdruk van Kim. Jeffrey vindt het hartstikke leuk. Leuk bedacht zegt hij met een grote glimlach. Verder maken de deelnemers zich klaar voor de hoofdreken bingo marathon. Ze oefenen wat en wachten af op wanneer de jingle afspeelt. Uiteraard gaat de fotoshoot ook weer verder. Hoeveel geld weten de deelnemers uiteindelijk bij elkaar te rekenen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Corrie 9 april 2023 - 18:52

Ben benieuwd of ze gezien hebben dat Jeffrey volop aan het praten was tijdens het roken met Wendy en Babette

Beantwoord

Laat een reactie achter