Home » De deelnemers hebben nog maar 4 sommen goed weten te beantwoorden

De deelnemers hebben nog maar 4 sommen goed weten te beantwoorden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ook de rest van de middag worden er regelmatig deelnemers opgeroepen om een som op te lossen voor de hoofdreken bingo marathon. Onder andere Jan-Willem maar hem lukt het niet om een correct antwoord te geven. Niet veel later is Sasha aan de beurt maar ook zij kan de som niet oplossen. Tot nu toe hebben 3 deelnemers het juiste antwoord gegeven en is er dus 90 euro verdiend voor in de huishoudpot. De deelnemers gaan weer verder met wat ze aan het doen waren. Zo wordt er in de zon gezeten, wordt er geknutseld voor evenementen. Op de dj booth gedraaid en gedrumd. Dan wordt Babette opgeroepen en zij weet de som correct op te lossen waar ze zelf een beetje van staat te kijken. Verder start de avond erg rustig zoals het heel de dag al gaat. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Verder is er nog een belangrijker wijziging waar jij als kijker op moet letten. Het uitzendtijdstip van een jaar van je leven wijzigt namelijk. Vanaf maandag 10 april is een jaar van je leven elke werkdag te zien op sbs 6 om 19:45 uur.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 9 april 2023 - 10:10

Wat een moeilijke sommen zeg, en dat uit je hoofd zonder rekenmachine. Gek dan he dat er maar zo weinig mensen het weten.

Beantwoord

Laat een reactie achter