Home » De deelnemers krijgen ontbijt op bed geserveerd door de paashaas en Babette denkt dat Rupert in gevaar is

De deelnemers krijgen ontbijt op bed geserveerd door de paashaas en Babette denkt dat Rupert in gevaar is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Wendy en Babette een gesprekje over het spel. De twee hebben het over een eliminatie en mensen naar huis sturen.

Babette denkt dat Jeffrey niet gaat blijven. Hoe makkelijk zou het zijn om Jeffrey het laatste schopje te geven voegt Wendy eraan toe. Ik denk dat Rupert eraan gaat volgende maand gaat Babette verder. Echt vraagt Wendy, Babette knikt. Veel mensen hebben het over stelen. Kenzy zei ook al dat de cupping machine bij de make-up was gedrukt voegt ze eraan toe. En het snoep wat niet door is gegaan. Het is niet heel super handig. Rupert, Ima en Moraima hangen onder Isaac en voelen zich een soort van beschermd. En wij zijn 3 stemmen waard, dat is heel veel en kunnen het verschil maken. Als ze ons groepje kapot maken zijn we ook de pineut merkt Wendy op. Babette denkt dat het daar niet om gaat. Maar we kunnen wel een beslissing maken.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, eerste paasdag in een jaar van je leven! In de keuken wordt er een paasontbijt voorbereid en Sasha verkleed zich als paashaas. Als het ontbijt klaar is gaat paashaas Sasha de kamers in om iedereen ontbijt op bed te serveren. Na het ontbijt worden er buiten voorbereidingen getroffen voor een paasmarkt en festival. Het beloofd een gezellige dag te worden!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter