Home » Er komt weer een tabak stelling aan en er ontstaat nu al flinke discussie

Er komt weer een tabak stelling aan en er ontstaat nu al flinke discussie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Isaac, Jasper en Marciano voorbereidingen treffen voor de paasmarkt en festival komt Kenzy naar buiten. Ze vertelt de mannen dat er weer een stelling aankomt voor rokerswaren.

Voor mij hoeft het niet zegt Marciano, maar als hun het willen… Uiteindelijk gaat het toch gekocht worden. Zolang het maar niet van de huishoudpot afgaat merkt Isaac op. Wij bepalen met zijn allen of we het doen of niet. Ik wil het niet van de huishoudpot hebben. Dat ze nu de stelling op gaan gooien ligt het aan de groep. Het was voor 2 maanden zegt Kenzy en het is nu alweer op. Het is gewoon het principe, het ene (snoep) is nog niet eens afbetaald en dan weer een nieuwe stelling. Rupert was net al chagrijnig. Ik ga op rood staan. Dat is simpel toch antwoordt Isaac, het gaat wel heel snel allemaal. Marciano vindt op zijn beurt dat als het om principes gaat ze zich tegenspreekt. Kenzy benadrukt dat ze altijd gezegd heeft nooit perse te willen roken. Nee zegt Marciano maar je rookt uiteindelijk wel. Dan moet je je statement maken, als het er niet is rook ik niet en als ik het niet kan betalen rook ik het niet. Jasper zegt dat de snoep nog niet eens is afbetaald en er alweer 2 stellingen zijn. Marciano merkt op dat hij Jasper niks heeft horen zeggen over het snoep, ga daar dan ook staan. Wanda ging wel zeuren en ze kreeg het. Het gaat me daar niet perse om antwoordt Jasper, het gaat mij erom dat de volgende stelling wordt geplaatst. Marciano denkt dat diegene met de grootste mond wint altijd. Jasper legt uit dat hij er niet voor staat als er weer een volgende stelling geplaatst wordt terwijl het ene nog afgelost moet worden. Daar ga je mij over horen. Dan moet je dat ook doen benadrukt Marciano, dan moet jij ervoor zorgen dat groen niet wint. Jasper zegt dat het hem niet om de stelling gaat maar dat het nog niet is afgerond en de volgende stelling alweer komt. Dat is nu al 3 keer gebeurt. Kenzy sluit zich ook bij Jasper aan. Het gaat erom dat de mensen die klagen niet van zich laten horen zegt Marciano. Kom dan met een tegenargument. Isaac voegt eraan toe dat die er dan ook echt moet komen. Wordt vast en zeker vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Laat een reactie achter