Home » Mirthe heeft bingo en de deelnemers hebben een lente markt en een festival

Mirthe heeft bingo en de deelnemers hebben een lente markt en een festival

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag hebben de deelnemers paasmarkt en een festival. Paashaas Sasha heet iedereen welkom bij de markt en geeft het woord aan Jasper. Hij heet nogmaals iedereen welkom en zegt dat hij dit georganiseerd had met Wanda maar ze is inmiddels vertrokken. Gelukkig heb ik hulp gehad van Sasha. We gaan de lente markt openen. We gaan vogelhuisjes bouwen, bosuien gaan happen, lentesoep eten, bloembollen planten, lente wens wensen, een lentequiz spelen, eieren gaan verven, pinda’s rijgen en suikerspin eten. Aansluitend hebben we 2 uurtjes festival. Eten doen we om 18:30 voor het festival gaat beginnen.

Ook worden de deelnemers tijdens de lentemarkt weer opgeroepen voor de hoofdreken bingo marathon. Zo moet  Jeffrey moet onder andere een som oplossen maar hij weet niet het juiste antwoord te geven. Als alles berekend is door de rest komt Mirthe erachter dat ze een bingo heeft en de stem laat dan ook weten dat ze haar bingokaart bij het spelscherm moet leggen zodat deze kan worden nagekeken. De stem laat weten dat ze een juiste bingo heeft, dat betekent een cadeautje! Mirthe loopt naar de sluis waar de zakken met cadeautjes klaarstaan. Ze kiest voor een rode zak. Daarna loopt ze weer het terrein op en pakt ze de zak uit. Ze heeft een regenponcho gewonnen. Isaac moet onder andere een som oplossen maar hij weet niet het juiste antwoord door te geven. Tijdens het festival moet Marciano maar ook hij weet niet het juiste antwoord te geven. Ook Zoë wordt opgeroepen maar ook zij weet niet het juiste antwoord te geven. Wat gaat de rest van de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter