Home » De deelnemers hebben flinke discussie over een stelling om weer tabak aan te kopen

De deelnemers hebben flinke discussie over een stelling om weer tabak aan te kopen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na het paas festival riep Wendy de groep bij elkaar om wat stellingen te behandelen. Niet iedereen lijkt er veel zin in te hebben. Wendy laat weten dat ze dit eerder al gemeld heeft en er nu over wil stemmen. Ik heb nu een berekening 550 euro voor verzorgingsartikelen. Iedereen stemt uiteindelijk voor. Jan-Willem zegt daarna dat hij ook nog een avond wil organiseren voor 16,96 euro. Ook hier stemt de meerderheid voor. Jasper krijgt ondertussen steeds meer irritatie en dat is te horen op de livestream. Erik gooit de volgende stelling erin, buitenspellen waaronder jeu de boules voor 45 euro. Ook hier stemt de groep voor.

Rupert begint daarna over de tabak stelling. Wendy neemt het over, er zijn 6 mensen die roken en de tabak is op. Al snel wordt de opmerking gemaakt dat er al veel gekocht is de afgelopen maanden. Wendy laat weten dat er discussie over mag zijn, morgen wordt erover gestemd. Iedereen krijgt één pot per persoon, het zijn 6 potten. Daar doen we een maand mee. Er zijn ook mensen die stiekem toch meeroken dus vandaar. Elke keer klopt die berekening niet omdat altijd achteraf meer mensen meeroken. Janet zou ook wel eens snoep willen zien. Jasper voegt eraan toe dat er sinds de eerste stelling al een deal staat over snoep. En zelfs die eerste deal is niet afgelost. Ik gun de rokers wat maar eerlijk is eerlijk, de deal is nog niet afgesloten. Waarom dit doen terwijl de rest niet afgehandeld is. Wendy merkt op dat het snoep van de huishoudpot zou gaan maar er komt ook niet veel binnen. Janet vindt dat de rokers dan ook wel coulant mogen zijn en een keer mogen zeggen een maand of twee maanden niet roken. Babette is het er niet mee eens, het ging over tabak. Gert-Jan heeft de stelling toen overgenomen en toen kwam van Kim de snoep erbij. Wendy heeft hier toen ze manager werd als eerste gezegd geld te willen sparen zodat de snoepers te geven waar ze recht op hebben. Jasper vindt alsnog dat er dan geen nieuwe stelling ingebracht moet worden. De groep gaat uiteindelijk uit elkaar maar er wordt nog lang over door gediscussieerd. Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

3 Reacties

Rina 10 april 2023 - 07:46

Niet.roken.en.ook.niet.snoepen

Beantwoord
Mary 10 april 2023 - 11:11

Als je een roker bent, kun je volgens mij niet zomaar stoppen. Of heb ik het heel erg mis.

Beantwoord
Jos spelthuis 10 april 2023 - 17:34

Staat er nu nooit eens een enkele manager op die de titel manager van de maand echt zou verdienen,door eten op de top 1 positie te zetten.
En de groep duidelijk te maken,dat uiteindelijk maar 1 iemand de pot wint,en de rest met 0,0 naar huis gaat, en hoe groot zij de kans achten,om die uiteindelijke winnaar te zijn.
Waarom dan niet beslissen om allemaal zowizo
€10.000 euro uit de pot van €900.000 te krijgen dat is €190.000 duizend van de pot af,zeg maar met alles wat er nog afgaat €200.000,- met de 19 overgebleven kandidaten, dan zou iedereen. Toch een leuke beloning krijgen,met een jaar van je leven op te offeren.
Dan zou de winnaar nog €700.000,- 7 Ton krijgen 2 ton meer dan een half miljoen waar praten we over.
Waarom gooien ze toch die stelling er niet in, weet het wel,omdat ze zo arrogant zijn, dat ieder denkt dat zij de pot winnen.

En bij €20.000 euro voor ieder zou de pot nog een half miljoen zijn voor de uiteindelijke winnaar. Hebben ze nooit naar big brother gekeken daar waar ze maximaal €70.000 euro krijgen, met bijna het zelfde soort format.
Alleen is de wekelijkse nominatie bij big brother een sensatie, ik heb als spel ontwerper en concept uitdenker, big brother extreem uitgewerkt en wil het binnenkort gaan aanbieden bij de makers van big brother.
Ik hoop dat ze er wat mee gaan doen,want dan gaan ze betalen voor iedere vloek die ze doen op de buis. En nog veel meer mooie spel regels, en deze spel regel kunnen ze in een jaar van je leven ook gaan doorvoeren.
En je hebt 50 sec. Om naar je kamer te gaan, wil ze dan nog wel zo sloom zien lopen,met een mok yoghurt naar hun slaapkamer.
Geloof mij succses verzekerd, als deze tijd die ze krijgen om naar hun slaapkamer te gaan telkens minder zou worden met 10 sec per maand.
Lol.

Beantwoord

Laat een reactie achter