Home » Sasha zegt tegen Jasper dat als hij niet kan slapen hij bij haar in bed mag komen

Sasha zegt tegen Jasper dat als hij niet kan slapen hij bij haar in bed mag komen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden de deelnemers een gezellige avond, er is veel gedronken tijdens het paas festival en dat is aan een enkeling te merken. Zo ook aan Jasper en Sasha. Sasha doet wel een bijzonder verzoek…

Sasha vraagt aan Jasper of het met hem gaat. Jasper laat weten dat alles goed gaat. Ga je naar bed vraagt Sasha waarop Jasper ja antwoord.  Ga je slapen of schrijven vraagt Sasha door. Slapen antwoordt Jasper, ik vind het te laat om te schrijven. Het is donker. Oke zegt Sasha, als je niet kunt slapen dan kom je naar mij toe. Jasper zegt nee maar Sasha zegt ja dat is prima. Nee herhaald Jasper nog een keer en Sasha wil weten waarom niet. Ik wil er voor je zijn. Maar volgens Jasper veroorzaakt dat de veel problemen. Dat begrijp jij ook. Dat is niet waar benadrukt Sasha en Jasper laat weten dat hij zich red. Dat zijn leugens zegt Sasha, zolang ik er voor je kan zijn wil ik er voor je zijn. Dat is mooi zegt Jasper, ik red mij prima. Ik zie je morgen weer, je hebt een heerlijke nacht gehad. Ik slaap lekker, alles komt goed. Oke zegt Sasha terwijl ze haar een knuffel geeft. Sasha draait nog enige tijd om Jasper heen en brengt haar uiteindelijk naar haar kamer. Ze geven elkaar nog een knuffel en Sasha herhaald nog maar een keer dat als hij niet kan slapen ze bij haar mag komen. Dat gaan we niet doen benadrukt Jasper. En Sasha is er niet blij mee, maar de rest is aan jou zegt ze. Maar het was wel een leuke dag eindigt ze voordat ze haar bed opzoekt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

2 Reacties

Cisca 10 april 2023 - 10:10

Wat een vies, laag en gemeen vrouwtje die Sasha. Aan Bern denkt ze helemaal niet meer. Goed dat Jasper haar af kapt !

Beantwoord
Happy 10 april 2023 - 13:50

Wat een meid. Zo,n goede vriend Bern en dan zo.

Beantwoord

Laat een reactie achter