Home » Een rustige start van de nieuwe dag, Jasper blijft maar twijfelen over zijn verblijf

Een rustige start van de nieuwe dag, Jasper blijft maar twijfelen over zijn verblijf

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven begint rustig. De deelnemers starten rustig aan de dag en hebben verschillende gesprekken. Waaronder Jasper en Sasha.

Sasha en Jasper doen weer een buitenwandeling. Jasper laat weten dat hij weer erg aan het twijfelen was over wat wijsheid is. Er zijn nog maar 10 dagen voorbij en het wordt niet minder. Ik denk dan echt dat 5 maanden veel gaat zijn om een bepaalde afstand te creëren. Daarom weet ik niet wat wijsheid is. Sasha vraagt of hij er echt nog niet uit is of dat het uitstel van executie is. Ik ben er echt nog niet uit laat Jasper weten. Omdat ik niet weet wat ik aantref. Daarom weet ik totaal niet of er een juist moment is en als dat er al is wanneer dat zou zijn. Je komt daar niet achter merkt Sasha en Jasper zegt dat hij wel wil proberen achter die antwoorden te komen. Sasha denkt dat Jasper zich af moet vragen als je nu gaat en je vindt de situatie waar je niet blij mee bent of je dan wel blij bent dat je bent gegaan. Of ga je balen voor wat je hebt opgegeven.

Verder wordt er nog wat joga gedaan, een potje biljart gespeeld, en een kaartspelletje. Wat later heeft Jan-Willem nog een goed gesprek met Jasper. Jan-Willem probeert Jasper wat positiever te bekijken. Jasper merkt op dat hij hier in is gegaan om kampioen te worden. Jan-Willem merkt op dat dat niet de juiste beweegredenen is. Jasper legt uit dat hij de sport gepromoot heeft. En er nu nog zou zijn voor de prijzenpot. Zou vandaag de zoemer nog afgaan in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Laat een reactie achter