Home » Babette wint 500 euro tijdens een individuele verdienopdracht

Babette wint 500 euro tijdens een individuele verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is weer aangebroken in een jaar  van je leven. Enkele deelnemers liggen nog laat in hun bed en Wendy bespreekt of wakker maken een optie is. Maar dat hoeft niet meer want het alarm gaat op dat moment af. Iedereen die al wel uit zijn bed is moet ook naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat.

Als de deelnemers de loods weer in mogen verteld de stem wat de bedoeling is. Beste  deelnemers, jullie gaan een individuele verdienopdracht spelen. Diegene die wint mag zelf bepalen hoe hij of zij het winnende geldbedrag besteed. Hou je dit bedrag voor jezelf of deel je dit met de groep? Maar gegeven is gegeven. Het is dus geen lening. Het bedrag is niet overdraagbaar en vervalt op het moment dat je de loods verlaat. Jullie zijn nog met 18 deelnemers over. En jullie moeten weer het totale gewicht van alle deelnemers inschatten zoals jullie hier nu staan. Jullie krijgen allemaal een klipbord en moeten binnen 10 minuten per deelnemer hoeveel hij of zij weegt en deze schattingen bij elkaar optellen. Het door jou berekende totaal telt als jouw antwoord. Het bedrag wat de winnaar kan verdienen bij deze opdracht is 500 euro. Bij een gelijke stand wordt de prijs over de winnaars verdeelt. Jullie tijd gaat in zodra jullie de zoemer horen.

Daarna gaan de deelnemers van start en schrijven hun schattingen op. Na 10 minuten moet iedereen zijn of haar totaal geschatte gewicht doorgeven. Vervolgens moet iedereen één voor één op de weegschaal gaan staan om te bepalen welke deelnemer de verdienopdracht gewonnen heeft. Daarna laat de stem weten wat het totaal gewicht is en wie de winnaar is. Babette heeft de opdracht gewonnen. Oh my god schreeuwt Babette blij. Babette had een totaal van 1386 kilo doorgegeven en zat er 2 kilo naast. Wat Babette met het geld gaat doen is nog even afwachten. Gaat ze een deel aan de groep geven of houdt ze alles voor zichzelf?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.9]

2 Reacties

Willeke 12 april 2023 - 13:24

Leuk om te volgen

Beantwoord
Rene 13 april 2023 - 09:03

Daar ken ze tabak voor kopen voor de rokers
En zichzelf

Beantwoord

Laat een reactie achter