Home » Bern komt terug op de afspraak met de productie, er is geen verplichting tijdens film dag

Bern komt terug op de afspraak met de productie, er is geen verplichting tijdens film dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd duidelijk dat de deelnemers deze zondag 3 films voor de prijs van 1 krijgen. Bern vertelde dat hij een afspraak met de productie gemaakt had, er moest wel verplicht mee worden gedaan aan 2 activiteiten. Daar ontstond wat onrust over in de loods. Bern besluit de groep nog een keer bij elkaar te roepen.

Bedankt voor jullie tijd begint Bern, nog even een korte aanvulling op het eerste bericht wat mede was gedeeld over de filmdag. Ik had het verwoord als een verplicht karakter om mee te doen aan bepaalde activiteiten, dat ligt wat genuanceerder. Ik of iemand anders kan jullie zeker niet verplichten mee te doen aan de activiteiten. Dus dat staat ook niet vast, niet meedoen aan de activiteiten betekent ook niet automatisch dat de “deal” die Marciano heeft gemaakt niet doorgaat. Voel je niet verplicht. De 3 films die gekozen zijn worden geheim gehouden, mocht je het echt willen weten dan moet je bij Marciano aankloppen. Mocht je om wat voor reden wat dan ook niet mee willen doen aan de activiteiten wees gerustgesteld dat de films doorgaan. Het zou leuk zijn als jullie meedoen. Mij is gevraagd 2 activiteiten te organiseren, daar bemoei ik mij dan ook mee. De rest van de organisatie ligt bij Sasha, Marciano en Isaac. Marciano voegt eraan toe dat ze het niet te moeilijk gaan maken. Die dag is ingedeeld, je hebt zin of geen zin. Heel simpel, zo moeilijk is het toch niet.

Bern loopt vervolgens naar kamer 4 waar Sasha muziek aan het “draaien” is. Met een zucht zegt Bern dat het irritant is. Ik wil gewoon wat leuks proberen neer te zetten, dan kies ik de verkeerde woorden klaarblijkelijk. Maar dat er dan dit omheen moet komen is een beetje lastig. Ik wil gewoon wat leuks doen voor de groep en ik ben alleen maar gevraagd om dit te doen namens Marciano zodat deze “deal” voor mijn gevoel door kon gaan. De 3 films voor hetzelfde bedrag en dan organiseer ik tussendoor wat leuks. Ik zou het wel verkeerd begrepen hebben. Nee antwoordt Sasha, ik zou het geen deal noemen. Maar dat er over gesproken is hoe dat in te vullen dat zijn dingen dat gebeurt achter de schermen. Dat moet je niet benoemen, dat willen zij ook niet…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter