Home » De deelnemers krijgen 3 films voor de prijs van 1 na een afspraak met de productie

De deelnemers krijgen 3 films voor de prijs van 1 na een afspraak met de productie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De groep komt bij elkaar voor een stemming. Wendy laat weten dat het om een film dag gaat, 3 films. Marciano voegt eraan toe dat ze 3 films kunnen kijken voor de prijs van 1. Bern kan hier meer wat over vertellen. Het is een soort voor wat hoort wat transactie wat hier gemaakt wordt vertelt hij. Het is natuurlijk geen tv voor hen (productie) om 3 films te kijken. Er staan dan ook twee activiteiten tegenover die we die dag gaan doen. Ze staan het beetje in het kader van die films. Als je op groen gaat staan wordt er ook van je geacht om aan die activiteiten mee te doen. Moraima vraagt wat de activiteiten dan precies zijn. Bern wil niet teveel verklappen en zegt dat het een trefbal achtig spel wordt en een murder mistery. Wendy vraagt of er iemand 24 uur na wil denken voordat er gestemd moet worden. De groep vindt van niet dus wordt er gestemd. Een meerderheid stemt voor.

Eunice krijgt daarna ook nog even het woord. Ze begint over de record poging. We hebben gevraagd of het mogelijk was om de hoelahoep record te doen deze maand en dat mag. Dit is op de 19e. Maar voor mei staat dan wel vast dat het de potloden worden voegt Wendy eraan toe. Eunice begint daarna over haar evenement loods got talent. Er zijn niet veel aanmeldingen dus we zijn van plan het te annuleren. We denken er nog 24 uur over na en je kunt nog komen als je iets wilt doen. Morgen maken we het definitief bekend. Zoë besluit om nu nog te wachten met het voordragen van haar stelling: iedereen een bedrag geven zodat hij of zij wat kan kopen bij Zalando. Zou ze dit vanavond nog inbrengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Laat een reactie achter