Home » Jan-Willem en Eunice hebben een intiem moment in de kas

Jan-Willem en Eunice hebben een intiem moment in de kas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Eunice en Jan-Willem een gezellig moment in de kas. Jan-Willem masseerde Eunice en kreeg wat tips van Rupert. Uiteindelijk gingen de twee gezellig dicht bij elkaar liggen. Ze lagen te kletsen over van alles en nog wat. Wat later op de avond zitten Eunice en Mirthe in de kas. Ze hebben het over Jan-Willem en Esther.

Kenzy vraagt aan Mirthe wat zij van Jan-Willem vond toen hij vieze grapjes maakte toen hij met haar in de hottub zat. Mirthe vindt het wel grappig en vind het ook wel grappig. Ik vind dat hij het ergens wel eerder mocht doen. Hij heeft ergens ook twee vrouwen aan het lijntje gehouden. Eunice zegt hem niet leuk te vinden maar ze kijkt wel heel lang zo naar hem. Zij begon eerder naar hem dan hij. Heeft ze iets toegegeven vraagt Kenzy. Ja antwoordt Mirthe maar ze spreekt zichzelf vaak tegen. Ze zegt dat ze niet wil maar zij begint heel vaak. Ik denk dat hij het leuk vindt omdat Esther ook weg is. Een nieuwe afleiding en vermaak. Ze zeggen dat ze elkaar interessant vinden maar hij wil nooit verder met hem. Omdat hij te oud is en geen toekomst heeft. Daarna zei ze weer dat moet ik niet doen omdat ik mij voor schud zet. Ik zei doe waar je blij van wordt. Ze spreekt zichzelf een beetje tegen maar ik snap het wel. Kenzy denkt op haar beurt dat haar gevoelens anders zijn dan haar principes. Een internal battle. Ze wil affectie merkt Mirthe op maar hij is de enigste van wie ze het krijgt. Ik zei ook letterlijk tegen haar wees duidelijk. Als je het niet wilt moet je het niet doen. En ook al wil je het alleen voor hier is het toch leuk. Als je dat weet van beide kanten is dat niet erg. Als je maar niet liegt en iemand aan het lijntje houdt.

Daarna gaat het over het vertrek van Esther. Volgens Mirthe leeft Jan-Willem nu helemaal op. Ik vind hem nu veel leuker, je ziet hem nu veel meer. Maar vandaag was hij dan wel weer irritant. Van mij mag hij ook wel weg. Volgens Kenzy staat hij hoog op het lijstje. Hij weet alles beter gaat Mirthe verder. Hij heeft alles meegemaakt maar ik vind het niet erg dat hij weggaat. Je gaat me toch niet negeren, hoe kinderachtig ben je….

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Happy 13 april 2023 - 08:37

Voor mij mogen eerder de 2 mannen weg rupert en vriend.en jeffrey moet ook niet winnen te vlug woedend. De winnaar is marcio babet mag ook wel wendy kan ook.

Beantwoord

Laat een reactie achter