Home » Kenzy lijkt de kas te willen gebruiken als slaapplaats en daar is Janet niet blij mee

Kenzy lijkt de kas te willen gebruiken als slaapplaats en daar is Janet niet blij mee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. Kenzy heeft deze nacht doorgebracht in de kas. De kas wordt nu voor veel doeleinden gebruikt en dat lijkt Janet dwars te zitten. Ze gaat naar Wendy om het te bespreken en zou het graag met de groep willen bespreken.

Kenzy wil er dan slapen tot 11:00 uur dan kan Eunice niet meer de zonnegroet doen. Maar we moeten ook rekening houden met elkaar. Wendy somt op dat er 2 keer in de week iets is, een keer in de week een spel en Kenzy die er dan slaapt. Is dat allemaal goedgekeurd vraagt Wendy. Volgens Janet had ze van achter (productie) gehoord dat ze een plekje moest zoeken waar ze rustig kan slapen. Ze mocht in kamer 4 gaan liggen maar dat wilde ze niet omdat daar ook mensen komen dus dan wordt het de kas. Ik vroeg aan haar of ze daar elke dag wil slapen waarop ze zei dat weet ik nog niet. Dan moeten we dat bespreekbaar maken merkt Wendy op. Ja antwoordt Janet en als ze een keer haar bioritme op peil houdt, op tijd naar bed rond een uur of 23:00 en om 9:00 eruit. Dan is dat ritme ook op de rit, ze wordt al moe wakker. Haar bioritme is gewoon van slag. Kenzy komt uiteindelijk de kas uit en laat aan Zoë en Babette weten dat ze in ieder geval beter geslapen heeft. Dan kun je daar je tiny house van maken grapt Zoë. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

1 Reactie

Cisca 13 april 2023 - 10:16

Die Kenzy word steeds vreemder en ze eist steeds meer !

Beantwoord

Laat een reactie achter