Home » Marciano spreekt Jeffrey aan, hij moet naar zijn lichaam luisteren

Marciano spreekt Jeffrey aan, hij moet naar zijn lichaam luisteren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloot Marciano een rondje te lopen met Jeffrey. Marciano heeft gemerkt dat Jeffrey wat minder in zijn vel zit en dat hij ook lichamelijke klachten had. Hij besluit Jeffrey dan ook te vragen wat er aan de hand is.

Gisteren gaf je aan dat je last had met je hart weet je wel begint Marciano. Jeffrey antwoordt dat hij gewoon stress heeft. Maar wat is stress vraagt Marciano, hoe ervaar jij stress. Dat ik mij zorgen maak om mijn dierbaren legt Jeffrey uit. Daar hoort Kim ook bij. Ik zit nog steeds met hetzelfde probleem als toen ze weg ging. Ik zit gewoon tegen mezelf als mens… Je maakt je dus eigenlijk gewoon zorgen om Kim merkt Marciano op. Ja antwoordt Jeffrey en Marciano vraagt waarom hij zich zorgen om Kim maakt. Ze gaat niet naar een leuke situatie toe toch zegt Jeffrey. Dus ik wil het niet over 4-5 maanden horen hoe zwaar het allemaal was. Dat is het mij niet waard. We zijn nu bijna 2 weken verder, wat is er voor jou verandert vraagt Marciano door. Ik heb wat meer ups dan downs zegt Jeffrey. Het neemt langzaam af maar ook te langzaam. Ik slaap slecht en als je stilzit ga je eraan denken. Ik heb ook gewoon zin om lekker aan de slag te gaan. Een toekomst met Kim. Het is hier ook vermaak om het vermaken. Het is zonde van mijn tijd af en toe.

Marciano merkt op dat hij zijn tijd kostbaar vindt. Ja zegt Jeffrey in deze tijd van mijn leven. Dus je loopt een beetje tegen het ding aan van wat is de beste keuze om je tijd te benutten. Ga je strijden of… heb je het gevoel dat je achter je liefje aan moet? Ze is sterk he. Absoluut zegt Jeffrey, Kim kan wel zeggen wat is 4 maanden nou. En als het slecht gaat hoor ik het wel en dan kom ik. Marciano denkt niet dat ze dat gaat laten weten. Jeffrey benadrukt dat hij dan teleurgesteld zou zijn. Je bent er voor elkaar in goede en slechte tijden. Als het niet gaat hoor ik het wel dat weet ik zeker. De winnaars mentaliteit was helemaal weg. Wat is mijn rol hier nog? Ik was op de achtergrond geraakt. Ik vond het allemaal prima en verkondigde mijn mening ook niet meer. Marciano denkt wel dat hij van zich laat horen als dat moment daar is. Daar is Jeffrey het mee eens en volgens Marciano is dat ook prima. Er zijn leukere situaties waar je in kunt zitten gaat Jeffrey verder. Het moet het ook waard zijn geweest. Volgens Marciano kan niemand dat beantwoorden. Nee zegt Jeffrey maar die vraag gaat continu door mijn hoofd. En het gemis en weet ik het allemaal. Als ik een vriendin had had ik mij niet eens aangemeld. Vertrouw op het proces adviseert Marciano. Het is gewoon het druk maken merkt Jeffrey op. Marciano snapt het wel maar je bent wel 2 weken verder. Als je nu tegen stress aanloopt en tegen klachten aanloopt moet je gaan nadenken. Jeffrey legt uit dat hij gewoon machteloos is en dat erg aan hem vreet. Marciano benadrukt dat hij nu wel klachten krijgt, hartkloppingen en sh*t. Ik zou nooit zeggen dat je naar huis moet gaan maar ik ga niet tegen je liegen. Als het zich op deze manier blijft uiten dan ehh zegt Jeffrey. Ja precies zegt Marciano. Ik weet hoe belangrijk gezondheid is. Ik heb al een paar keer tegen je gezegd luister naar je lichaam…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter