Home » Volgens Janet kijkt Jasper het nog tot eind april aan of hij in een jaar van je leven blijft

Volgens Janet kijkt Jasper het nog tot eind april aan of hij in een jaar van je leven blijft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Janet en Erik zitten lekker in het zonnetje te kletsen. Janet vertelt dat ze met een aantal mededeelnemers gesproken heeft over een eliminatie.

Ik heb het met Jasper, Sasha, Bern, Kenzy, Jan-Willem en jou erover gehad. In principe denken ze er allemaal hetzelfde over dus het is even kijken wat we doen. Dus ze hebben ook aangegeven dat ze voor Rupert gaan vraagt Erik. Ze denken er wel over antwoordt Janet. Ze willen even afwachten want Jasper zit ook niet echt lekker in zijn vel. Gisteren nog even mee zitten praten, hij geeft het nog tot eind april en dan kijkt ie. Volgens Erik verandert dat de zaak niet. Nee inderdaad zegt Janet, ik moet alleen nog even met Eunice babbelen. Dus Kenzy en Mirthe zijn ook wel mee vraagt Erik. Volgens Janet ging Kenzy nog met Mirthe erover praten. Die liggen ook wel op één lijn. Zoë zit ook zwaar geloof ik merkt Erik op. Laat haar maar vrijwillig gaan hoor zegt Janet maar Erik denk niet dat dat gebeurt. Als Babette was gegaan was ze wel gegaan denk ik. Janet denkt dat ook wel. Ik hou liever Jasper hier dan een Zoë gaat Erik verder en daar is Janet het wel mee eens. Als ik de kamer in kom staat ze weer voor die spiegel voegt ze eraan toe. En dan 20.000 keer die wimpers en lagen aanbrengen. Ik kan me niet voorstellen dat je daar lol uit haalt. Als je er nou nog knapper van zou worden zegt Erik. Het is de hele dag maar voor de spiegel voegt Janet eraan toe. Ze staat er uren. Je kunt er ook amper een fatsoenlijk gesprek mee aan te gaan zegt Erik. Ze leeft helemaal in haar eigen wereldje benadrukt Janet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.3]

Laat een reactie achter