Home » Jeffrey is erg verdrietig, hij wil naar Kim en is er klaar mee

Jeffrey is erg verdrietig, hij wil naar Kim en is er klaar mee

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Jeffrey erg verdrietig. Hij liep buiten te snotteren en Babette ging naar hem toe om te kijken wat er aan de hand is.

Kom eens zegt ze, je hoeft hier niet alleen mee te lopen en geeft hem een knuffel. Ik heb geen zin meer laat Jeffrey weten. Ik ben het gewoon zat. Ik wil gewoon lekker naar Kim toe joh, ik ben het spuugzat. Ben je al achter gaan praten vraagt Babette. Volgens Jeffrey hoeft dat niet. Ik ga dit nooit trekken. Dan heb je jezelf wel de kans gegeven en de tijd antwoordt Babette. Ik wist het toch al zegt Jeffrey, ik ken mijzelf door en door. Dan is er geen andere oplossing merkt Babette op. Ik vind dit echt heel k*t. K*t dat je je zo voelt. En nu? Jeffrey zegt dat hij gewoon naar Kim wil. Ik kan hier toch niet meer boven mijzelf uitstijgen. Die titel boeit me echt geen reet meer. Ik heb er 2 weken volle bak over nagedacht, ik zou niet weten hoe ik het moet doen. Je kunt nu toch niet naar huis zegt Babette en Jeffrey benadrukt dat het niet meer gaat veranderen. Ik weet het al 2 weken.

Wat later zit Jeffrey weer binnen op de bank. Jasper vraagt wat er is. Ik ben er klaar mee zegt Jeffrey. Ik ga lekker naar Kim, ik ben het zat. Ik heb het al 2 weken. Waarom komt het nu weer zo sterk omhoog vraagt Jasper. Het wordt met de dag erger gaat Jeffrey verder. Het is het gemis. Het is klaar, ik kan nooit meer boven mijzelf uitstijgen. Het gaat mij niet lukken zo. Het boeit me niet meer zo. Ik heb die uitspraak ook gedaan geeft Jasper toe. Ik kan niet in een wedstrijd zitten die ik niet voel. Ik heb dit altijd beschouwd als werk zegt Jeffrey en ik zie dat nu niet meer zo. Ik denk dat het klaar is, ik ben meer opvulling nu dan dat ik de kar trek. Voor mij is het klaar. Jasper vraagt of hij zichzelf niet meer tijd wil geven. Woensdag is het drie weken dus antwoordt Jeffrey. Ik ken mijzelf door en door. Ik weet de antwoorden echt wel, ik ken mijzelf door en door. Als ik een vriendin had gehad had ik mij niet eens aangemeld. Je wilt er altijd voor iemand zijn merkt Jasper op. Ja zegt Jeffrey, ik heb nog nooit zo van iemand gehouden. Wat is nou je idee dan vraagt Jasper. Ik denk dat ik het wel weet zegt Jeffrey, ik wist het eigenlijk al meteen. Dit weekend staan er leuke dingen op het programma maar het gaat ook om het competitieve plaatje. Het gaat me niet lukken, het telt niet meer in mijn ogen. Er is iets nieuws op mijn pad gekomen wat veel belangrijker is dan die titel. Dat is echt. Daar staat geen geld tegenover zegt Jasper maar wel tijd. Ik ben ook aan het vechten omdat ik het weet dat ik het kan zegt Jeffrey. Maar ik zie dit als werk en ik functioneer niet dusseh…

Zijn het niet meerdere dingen vraagt Jasper, het is weer tegen het weekend. Nee laat Jeffrey weten, het is echt mijn hart en gevoel. Ik kan er alleen maar over meepraten zegt Jasper. Je valt in het lege en hebt het gevoel dat je hier niet meer wilt zijn. Mijn doel is ook compleet verandert zegt Jeffrey. Ik wil met Kim het optimale uit het leven halen en gelukkig zijn. En nog 5 maanden wachten vraagt Jasper. En als opvulling functioneren merkt Jeffrey op. Dat is niks voor mij. Wil je dan het spel spelen vraagt Jasper. Het boeit me niet benadrukt Jeffrey. Ik wil gewoon naar Kim…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

2 Reacties

M 15 april 2023 - 15:09

Wat een watje hij roept het al weken en is er nog steeds aandacht trekker

Beantwoord
Rita veldhuis 15 april 2023 - 16:18

Het is een mooi programma

Beantwoord

Laat een reactie achter