Home » Jeffrey is helemaal op en de deelnemers doen een slagbal toernooi

Jeffrey is helemaal op en de deelnemers doen een slagbal toernooi

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is helemaal klaar met zijn verblijf in een jaar van je leven, hij wil naar Kim. Ook vandaag lijken zijn gevoelens nog altijd hetzelfde te zijn. Met Babette spreekt hij erover. Ik heb er alles aan gedaan benadrukt Jeffrey. Babette antwoordt dat te weten. Je hebt niet in een hoekje gezeten, je hebt er alles aan gedaan. Ik haal uit het spel mijn plezier ook niet meer benadrukt Jeffrey. Ik baal er zelf ook van. Dat is ook het conflict wat je hebt merkt Babette op. Ik zei gisteren ook dat je jezelf echt goed kent. Jij voelt in je hart wat het beste is. Ik zie ook dat je ogen helemaal leeg zijn. Ik ben ook helemaal op geeft Jeffrey toe.

Wat later op de dag heeft Moraima een slag dag georganiseerd. Gezellig met zijn allen een potje slagbal spelen. Ik heb dit georganiseerd omdat ik zelf softbal heb gespeeld legt ze uit. Het is wel wat anders maar nu gaan we slagbal spelen. De groep wordt verdeeld in een blauw team (Curaçao) en een rood team (Nederland). Moraima legt daarna de spelregels uit, ze heeft zelf ook wat regels verzonnen. Daarna is het tijd voor de wedstrijd. De deelnemers hebben er veel plezier in. Uiteindelijk wint het rode team en ontvangen een mooie prijs van het toernooi. Wat gaat de rest van de dag nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

Laat een reactie achter