Home » Isaac zou met Jeffrey afgesproken hebben dat hij pas vertrekt na een eliminatie

Isaac zou met Jeffrey afgesproken hebben dat hij pas vertrekt na een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Isaac, Babette en Marciano een gesprek op de slaapkamer over Jeffrey. Jeffrey zit niet goed in zijn vel en wil het liefst een jaar van je leven verlaten. Isaac heeft klaarblijkelijk een afspraak gemaakt met Jeffrey.

Hoe is het met Jeff vraagt Babette aan Isaac. Isaac antwoordt dat hij nog steeds in een soort van twijfelzone zit. Ja zegt Babette maar hij is wel weer aan het twijfelen, gisteren was ie echt een soort van… Dat is het toch altijd hier gaat Isaac verder. Bij hem is het al heel lang. Babette zou er niet raar van staan te kijken, misschien is dit het diepste punt. Marciano denkt van niet. En ik zat te denken om wat jij gisteren zei om op hem te gaan dat kan helemaal niet. Hij kan niet op zichzelf stemmen. Je hebt genoeg mensen die wel op hem stemmen merkt Isaac op. En dan als ie het haalt zegt Marciano, wie gaat hij wegstemmen? Wie wil dat risico nemen? Ik denk een Janet zegt Isaac, maar hij gaat niet op die manier. Het enige wat hij kan doen is na de eliminatie gaan zodat wij de voorsprong krijgen en dan pas gaan.

Babette vindt het wel goed dat hij niet meteen gegaan is. Dat doet hij ook niet zomaar merkt Isaac op. Hij gaat niet zomaar, hij zal kruipend die poort uitgaan. Hij gaat niet makkelijk. Al blijft hij nog 3 weken zoals hij nu is. Maar ik laat hem niet nog 2 weken op deze manier doorpakken. Marciano denkt dat er weinig meer gaat veranderen, met honkballen is hij vrolijk en daarna ligt het weer plat. Ik weet wat hij gisteren tegen mij gezegd heeft gaat Isaac verder. En ik heb hem ook gezegd dat dat niet de reden is om hier te blijven. Hij heeft Kim, zijn familie. Maar liefde is de reden dat hij weg wilt. Hij blijft hier omdat hij mij niet in de steek wil laten. We hebben samen gezegd dat we zo lang mogelijk door zouden gaan. Maar ik laat hem niet zo rondlopen. En die lichamelijke problemen die nu toeslaan is liefde en stress. Als je je lichaam wat aan gaat doen ben je wel ver hoor. Babette denkt dat maandag misschien wel de zoemer gaat voor een eliminatie. Isaac laat weten dat hij dat ook al besproken heeft met Jeffrey. Dat hij zolang blijft tot dat ding gaat en hij toch iets achter kan laten. Maar of Jeffrey dat ook vol gaat houden?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter