Home » Zoë heeft geen zin om Jeffrey uit de put te halen als hij tot na een eliminatie blijft

Zoë heeft geen zin om Jeffrey uit de put te halen als hij tot na een eliminatie blijft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë en Babette zaten in de slaapkamer over van alles te praten. Zo gaat het eerst even kort over Isaac. Zoë is blij dat Isaac weer normaal tegen haar doet. Eerder nam hij wat afstand door het aanhankelijke gedrag van Zoë. Dat heb ik ook tegen hem gezegd laat Babette weten. Het is juist beter gaat Zoë verder want als hij anders gaat doen voelt het ongemakkelijk. Als iemand gewoon doet zoals hij altijd doet. Dat snap ik antwoordt Babette. Ik zie er niks achter benadrukt Zoë maar Babette denkt dat ze aan het l*llen is. Nee zegt Zoë, wat denk je dat ik verwacht? Dat hij hier buiten na 23 jaar ik heb mijn liefde van mijn leven gevonden de ballen?

Daarna hebben de dames het over Jeffrey. Isaac zegt dat Jeffrey het hier even moet volhouden tot de eliminatie is geweest vertelt Zoë. Dan denk ik ook van ja, dan moeten wij hem 2 weken uit de put praten. Daar heb ik ook geen zin in benadrukt ze. Hij liep net ook al in zijn eentje rondjes maar toch ga je er even heen. Babette zegt dat Marciano zei dat ze een eliminatie nooit gaan doen. Hij kan ook met een 24 uur gaan. En toen zei Isaac het verhaal klopt toch en dat ze mensen nu eigenlijk niet meer wilde laten gaan met 24 uur. Daarna valt het geluid weg en is het gesprek niet meer te volgen. Als er weer geluid is komt Rupert bij de dames kletsen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4]

Laat een reactie achter