Home » Babette, Zoë, Sasha, Jeffrey, Erik en Bern worden aan de loodsdeuren geplakt tijdens een verdienopdracht

Babette, Zoë, Sasha, Jeffrey, Erik en Bern worden aan de loodsdeuren geplakt tijdens een verdienopdracht

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm gaat af in een jaar van je leven. Iedereen moet naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat. Als de deelnemers weer de loods in mogen ziet de groep een ballenbak staan. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de deelnemers moeten doen.

Beste deelnemers, soms kunnen jullie elkaar wel achter het behang plakken. De manager mag nu 6 namen uit de ballenbak trekken. Wendy loopt naar voren en noemt de namen op: Babette, Zoë, Sasha, Jeffrey, Erik en Bern. De stem zegt dat ze de 6 deelnemers die zo dadelijk met tape boven de rode lijn aan de loodsdeuren vastgeplakt moeten worden. Jullie moeten nu elk 2 teamgenoten uitkiezen die jou aan de deur gaan plakken. Elke deelnemer mag maar één keer gekozen worden en de teams mogen elkaar niet helpen. Babette kiest voor Isaac en Kenzy. Zoë gaat voor Rupert en Mirthe, Sasha kiest voor Imaddidin en Jasper, Jeffrey voor Marciano en Eunice, Erik voor Wendy en Janet, Bern voor Jan-Willem en Moraima. De stem vertelt dat ze 20 minuten de tijd krijgen om 6 deelnemers aan de loodsdeuren te plakken. Aan elke deur mogen maximaal 2 deelnemers hangen. Elk van de 6 deelnemers die minimaal 10 minuten blijft hangen zonder dat deze aangeraakt wordt levert 75 euro voor de huishoudpot. Jullie krijgen nu de tijd om een game plan te maken.

De deelnemers gaan naar buiten de deelnemers bespreken wat volgens hun de beste manier van tapen is. Ook kan er een extra rol tape voor 50 euro gekocht worden. Daarna gaan de 6 verkozen deelnemers bij de loodsdeuren staan en worden vast getapet. Na 20 minuten zit het erop en mogen de deelnemers de krukjes waar ze op staan weghalen. Het aftellen van 10 minuten naar 0 kan beginnen. Iedereen blijft hangen en als de tijd erop zit laat de scheidsrechter weten dat er 5 deelnemers goed hingen. Bern hing met zijn voeten onder de streep en dat wordt dan ook niet goedgekeurd. Dit betekent dat de groep 375 euro verdiend heeft voor de huishoudpot. Bern is teleurgesteld in het resultaat. De rest van de groep is blij dat er toch weer wat geld verdiend is…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter