Home » Eunice is emotioneel nadat ze een boek over opvoeding leest, ze twijfelt aan zichzelf en mist haar kinderen

Eunice is emotioneel nadat ze een boek over opvoeding leest, ze twijfelt aan zichzelf en mist haar kinderen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eunice ligt in de kas een boekje te lezen en Jan-Willem komt even bij haar. Al snel merkt hij dat er iets aan de hand is. Eunice is namelijk emotioneel.

Jan-Willem gaat naar Eunice toe en vraagt wat er is. Niks antwoordt Eunice huilend. Ik ben aan het lezen over kinderen en opvoeding. Je maakt je weer druk zegt Jan-Willem terwijl hij over haar hoofd aait. Maak je niet zo druk, je doet het hartstikke goed man. Dit hoort erbij. Het gaat erom wat ik niet zo goed gedaan hebt snikt Eunice. Je kunt niet alles goed doen omdat je het niet weet benadrukt Jan-Willem. De mensen zijn hartstikke gek met jou, je kunt niet alles goed doen. Kom op. Dit hoort ook bij het leven, niet zo verdrietig. Dat boek is niet alles. Dat weet ik antwoordt Eunice, ik wist al bepaalde dingen waar ik aan had moeten werken. Jij moet ook leren, je kunt niet alles goed doen zegt Jan-Willem. Ik weet het huilt Eunice. Je doet je best toch en doet het beste voor iedereen gaat Jan-Willem verder. Tel alle goede dingen eens op dat zijn er meer dan de foute dingen. Ik weet het niet snikt Eunice. Dat weet je wel zegt Jan-Willem. Wat kan er nou zo erg zijn? En als er iemand iets in een boek schrijft dan leer je dan van. Dat weet ik zegt Eunice maar ik mis ze enorm. Ik kan niks met hun delen. Ik kan ze niet eens knuffelen. Ze zijn heel trots op jou zegt Jan-Willem, ze staan te springen voor de televisie. Ze zijn trots op jou. Ik weet het Jan-Willem zegt Eunice, soms is zelfreflectie wel eens goed. Ik wist al dat ik veel moest veranderen. Als ik hieruit kom wordt er een spiegel voorgehouden en het raakt me gewoon. Het is soms ook even goed om te huilen. Dat mag ook wel antwoordt Jan-Willem, maar je moet niet in een dip gaan zitten. Dat is onzin. Je kunt niet alles goed doen. En dit is weer een leerproces. De twee praten nog lang na in de kas en uiteindelijk lijkt Eunice zich weer te herpakken. Ze gaan vanavond een stukje wandelen en cricket spelen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

2 Reacties

Happy 19 april 2023 - 18:32

Ze is leuk en lief.goed voor ieder. Sasha was vanavond echt irritant doe niet zo hooghartig tegen je beaste vriend bernd.

Beantwoord
T Hobijn Hobijn 20 april 2023 - 07:35

Alleen maar aandacht vragen en meer is het niet ,En dat na 7 maanden kom aan .wat doe je je kinderen aan om hun moeder een jaar te moeten missen.Dus gewoon comedy.

Beantwoord

Laat een reactie achter