Home » Babette, Wendy en Rupert bespreken het plan van Zoë dat ze zich weer verkiesbaar wil stellen als manager

Babette, Wendy en Rupert bespreken het plan van Zoë dat ze zich weer verkiesbaar wil stellen als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette, Wendy en Rupert zitten buiten te praten over het management in een jaar  van je leven. Ze hebben het over Zoë. Volgens Babette wil Zoë volgende maand erg graag manager worden.

Babette zegt dat Zoë het zo graag wil. En Rupert denkt dat ze het echt niet leuk gaat vinden, al die boodschappen en zo. We kunnen haar toch helpen merkt Wendy op. Het is niet echt leuk gaat Rupert verder, ik wilde het ook gewoon gedaan hebben. Dat wil zij nu ook. Babette zegt dat ze tegen Zoë gezegd heeft dat ze in impulsen leeft. Ze vind het één uur leuk maar niet 5 weken. Ik heb gezegd dat ze er goed over na moet denken. Als ze het echt wil proberen waarom niet zegt Wendy. Het is niet dat je leven er vanaf hangt. Ze wil het graag voor ze weggaat manager zijn merkt Babette op. Ik heb dat niet maar dan gun ik het haar wel. Wat kan er nou fout gaan zegt Wendy op haar beurt. We hebben elkaar voegt Babette eraan toe. Rupert twijfelt of ze er het geduld voor heeft. We kunnen er voor haar zijn. Ik heb ook al gezegd dat ze dan veel boven zit gaat Babette verder. En dus niet elke keer kan opmaken en zo. Het is juist een leuke kans zegt Wendy, in de buitenwereld krijg je niet snel zo’n kans voor iets. Dan hangt er veel vanaf. Het is wel gedurfd zegt Rupert. Misschien vindt ze het leuk en weet ze wat ze buiten wil gaan doen merkt Wendy op. Dat denk ik niet antwoordt Rupert, ik denk niet dat ze het leuk gaat vinden. Dat weten we al zegt Babette en het is wel een langere periode. Rupert denkt dat het misschien wel grappig gaat zijn. En Babette is van mening dat ze er wel van kan leren. Ze doet het ook wel om haar maand op te vullen. Ik gun het haar benadrukt Rupert maar ik weet zeker dat ze het niet leuk gaat vinden. Je moet er wel echt tegen kunnen en daar is ze niet voor weggelegd. Ik vind het voor haar wel leuk als ze het wel kan worden eindigt Babette. Maar of het Zoë ook echt gaat lukken is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter