Home » Mirthe is niet verliefd op Kenzy, ze hebben een innerlijke connectie

Mirthe is niet verliefd op Kenzy, ze hebben een innerlijke connectie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette en Mirthe hebben een gesprek in de badkamer over liefde. Al snel gaat het over Kenzy. Want hoe kijkt Mirthe naar hun relatie?

Mirthe zegt dat het een droom is, iemand vinden voor altijd. Op een iemand en dan tot de dood gelukkig zijn. Heb jij dat met Kenzy ook vraagt Babette. Ohh ehmm antwoordt Mirthe, ik ben heel blij en tevreden. Maar niet verliefd benadrukt ze. En zij ook niet op mij, denk ik. Dat mag ik niet invullen maar ik denk dat niet. Ik hou wel snel van iemand en dat is een soort van genoeg voor mij. Om het gevoel te krijgen wat ik toen kreeg, als je jong bent heb je dat heftiger. Dat heb ik pas één keer gehad. Nee verliefd is het gewoon niet, dat weet zij ook wel. Ik ben echt van de mannen maar ik heb meer een innerlijke connectie met haar. Voor mij gaat het om de inhoud, en dat heeft zij allemaal wel wat ik wil. Een stukje doorzetten, dominantie. Ik val gewoon op het innerlijk. Ik vind het wel belangrijker dan dat ik goed met iemand kan praten dan dat ik iemand sexy vind. Over drie maanden kun je toch weer ehmm merkt Babette op. Ik leef met de dag lacht Mirthe. Het maakt me blij en ik voel me veilig bij haar. Ik voel me gehoord.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.3]

Laat een reactie achter