Home » Eunice wil haar eigen geld beschikbaar stellen voor iedereen om de prijzenpot te beschermen

Eunice wil haar eigen geld beschikbaar stellen voor iedereen om de prijzenpot te beschermen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder hebben de deelnemers 300 euro per persoon gekregen uit de prijzenpot. Afgelopen avond hadden Eunice en Jan-Willem het hierover. Eunice heeft wel een idee wat ze met haar geld wil doen, een verrassend idee.

Eunice zegt dat ze in het spel verliezers willen krijgen in het spel. Ik wil een win win situatie creëren. Ik heb een voorstel voor morgen. Ik ga een stelling erin gooien. Ik zet mijn 300 euro vrij om te besteden voor de komende tijd. Wat we maar nodig hebben in de loods. Evenementen, keukengerei, wat het ook is. Dan krijg ik een win win situatie. De prijzenpot wordt beschermd en als er iets nodig is wordt er geen stelling meer ingebracht. Ik zou zo meedoen zegt Jan-Willem op haar idee. Het maakt mij niks uit. Wil je meedoen vraagt Eunice waarop Jan-Willem ja antwoord. De twee geven elkaar de hand. Misschien wil Erik ook wel meedoen merkt Jan-Willem op. Eunice legt uit dat ze de prijzenpot wil beschermen en dat dat haar doel is. Het is een win win situatie voor ons allemaal benadrukt ze. Misschien wil Erik ook wel meedoen herhaald Jan-Willem, dan hebben we al 900 euro. Die niet uit de prijzenpot gehaald moet worden. Ik hoef er niet lang over na te denken. Gaan Jan-Willem en Eunice dit plan echt doorvoeren? En gaat Erik zich bij het plan aansluiten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter