Home » Jeffrey en Isaac hebben een tactisch gesprek, de nieuwe manager is van essentieel belang

Jeffrey en Isaac hebben een tactisch gesprek, de nieuwe manager is van essentieel belang

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zaten Isaac en Jeffrey even buiten te kletsen over het spel. Ze hebben het over de managersverkiezing en een eliminatie.

Alleen de wijsneuzen staan nog overeind merkt Jeffrey op, ik weet niet waar ze zulke grote lol van hebben maar… Maandag moeten de mensen zich weer verkiesbaar stellen zegt Isaac. Dan gaat het volgende circus weer beginnen. En vanuit kamp b schijnt er maar één verkiesbaar te gaan stellen. Dat is Eunice. En wij hebben Zoë vraagt Jeffrey. Ja antwoordt Isaac, eventueel. Dan wordt de eli weer belangrijk gaat Jeffrey verder. Hm hm zegt Isaac, anders eet je een maand lang wortels of een maand lang biefstuk. Als we de eli hebben verloren zegt Jeffrey dan kunnen we hetzelfde trucje als vorige keer uithalen. Want dan win je hem. Als alleen Eunice gaat doen we net zoals Zoë gaat. Dan moeten zij het risico nemen om er 2 tegenover te zetten. En anders is iedereen verkiesbaar en mogen wij weer bepalen. Doe je gewoon hetzelfde nog een keer. De manager is van essentieel belang benadrukt hij. En dan doe je naast Zoë, Ima en Babette. Dan ben je er al.

Volgens Isaac heeft Jappie laten vallen dat hij zijn eigen ding gaat doen. Kenzy heeft dat gezegd. Eerst zien dan geloven antwoordt Jeffrey, willen ze op mij dan? Ik denk het niet antwoordt Isaac. Jeffrey denkt dat Sasha, Bern, Kenzy en Mirthe zijn ze op hem gaan. De oudjes gaan waarschijnlijk op Ruppie. Zo gaat het zijn, ik hoop het. Ik vind het niet zo erg. Isaac denkt niet dat ze dat doen. Ik denk echt dat er nu iets gaat komen met spektakel. Ik hoop er niet meer op lacht Jeffrey. Anders kom ik van een koude kermis thuis.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

2 Reacties

Cisca 21 april 2023 - 10:09

Jeffrey heeft liefdes verdriet als het hem uitkomt, hij ziet het niet meer zitten en mist zijn familie als het zo uitkomt. Slim van dat jochie hoor !!! Niet dus, de mensen daar krijgen hem steeds meer door en willen hem steeds meer weg hebben.

Beantwoord
Mary 21 april 2023 - 11:53

Mag wel wat spannender

Beantwoord

Laat een reactie achter