Home » Isaac is kwaad op Babette en Zoë, door hun acties gaat Marciano zijn eigen tactische weg

Isaac is kwaad op Babette en Zoë, door hun acties gaat Marciano zijn eigen tactische weg

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Moraima heeft iets gehoord, Isaac zou niet meer met onder andere Babette en Zoë praten. Moraima besluit uitleg te vragen aan hem, hoe zit het nou precies?

Waarom komt ze dan niet naar mij toe zegt Isaac als Moraima het aan hem vraagt. Moraima maakt vervolgens een opmerking over de andere groep dat ze groter worden. Isaac laat weten dat Marciano sowieso zijn eigen ding gaat doen. Daarom ben ik pissed off. Door die k*t actie van hun heb ik die man nu verloren. Ik heb gisteren een rondje met hem gelopen. Hij zegt Isaac sorry man ik ga de andere kant op. Door hun rare actie lopen we nu weer achter de feiten aan. Dat is vervelend zegt Moraima. En Isaac zegt dat dat dus de reden is dat hij niet meer met ze praat. Hun hebben het verneukt. Ik ga niet naar hun toe, ik heb Zoë gezegd waarom ik zo ben. Marciano zat al in de twijfel zone. En voor de managersverkiezing vraagt Rupert. Ik weet het niet antwoordt Isaac, we lopen achter de feiten aan. Moraima merkt wel op dat de andere groep groter wordt. Ja natuurlijk zegt Isaac doordat Marciano overstapt.

Maar door wat komt het vraagt Isaac. Door die actie van gisteren zegt Moraima. Ik was ook boos op Babette. Ze heeft het me uitgelegd, ze heeft het bier gekocht. Maar dat andere in de potjes schrijven was een grap. Dat was niet om mensen boos te maken. Rupert benadrukt ook dat het een grap is en dat er mensen dronken waren. Het gaat me daar niet om antwoordt Isaac, het gaat er mij om wat de volgende dag allemaal is  gebeurd. Ze hebben wat gedaan en gaan het dan weer recht trekken. De rest schuilt bij Jeffrey en gaan overal verantwoording afleggen. Je hebt het gedaan klaar. Je staat achter je ding en klaar. Laat ze maar doen en de volgende eli ga je zien wat er gebeurt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter