Home » Het lijkt erop dat Eunice zichzelf niet verkiesbaar stelt, ze wil de jeugd voorrang geven

Het lijkt erop dat Eunice zichzelf niet verkiesbaar stelt, ze wil de jeugd voorrang geven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eunice en Babette zitten buiten te kletsen over het management in een jaar van je leven. Eunice wilde zich ook verkiesbaar stellen als manager maar lijkt daar nu toch op terug te komen…

Eunice vindt het wel belangrijk dat Zoë voor manager gaat. Ik ga haar steunen en doe het volgende maand. Ik ben van mening dat de jeugd voorrang moet hebben. Ze pakken zoveel ervaring hier op. En dat hebben ze later ook nog nodig. Ik ben ook geïnspireerd door haar verhaal van de podcast. Ze is ook gepest en dat soort dingen. En toch probeert ze het nog een keer. Dus ik dacht gisteren van nou, ik zou haar 100 procent steunen. Dat is lief antwoordt Babette. Dus ik denk niet dat ik ga gaat Eunice verder. Ze is ook goed bezig en ik kan haar beter steunen erin. Dat gun ik haar. Gas erop en ervaring opdoen. Ik ben er 100 procent voor dat de jeugd voor moet gaan. En weet je? Ik ben van mening dat iedereen manager kan worden. Maar je moet ook iets gunnen aan anderen. Tuurlijk zegt Babette, ze heeft het ook al een paar keer geprobeerd dus het is hartstikke dapper. Mocht Eunice zich aan haar woord houden zou alleen Zoë zich verkiesbaar stellen. Wat zou betekenen dat er te weinig aspirant managers zijn en iedereen dus verkiesbaar wordt. Wat er precies gaat gebeuren is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

1 Reactie

Ivy meiling-azimullah 30 april 2023 - 21:25

Eunice, Eunice en nog eens Eunice. Zo graag in de belangstelling willen zijn. Wel haast dezelfde mensen die op tv zijn. Zelf vind ik het belang van ejvjl niet. Tijdsverspilling en geld. Hoe Jeffrey tekeer ging omdat het eten 15 minuten later werd opgediend. Was hap-slik. Waarom heeft Eunice niet op zijn reactie gereageerd? Wat een slechte wijze om zo je maaltijd te nuttigen.

Beantwoord

Laat een reactie achter