Home » Isaac denkt dat Zoë weinig kans maakt als ze zich verkiesbaar stelt

Isaac denkt dat Zoë weinig kans maakt als ze zich verkiesbaar stelt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë is vandaag druk bezig met haar campagne. Ze heeft het plan om zich morgen verkiesbaar te stellen voor de managersverkiezing.

Aan Isaac laat ze haar plannen lezen. Isaac zegt er niet veel over. Zoë heeft het plan om de vrijmibo af te schaffen en drankjes waaronder bier beschikbaar te stellen voor wanneer iemand zin heeft. Maar op is op en het is budget afhankelijk. Daarna vraagt ze of Isaac achter haar wil staan en mee wil lopen om zich verkiesbaar te stellen. Isaac laat weten dat dat afhankelijk is van hoe de situatie is. Eunice gaat zich toch verkiesbaar stellen zegt Zoë. Isaac haalt zijn schouders op, dat weet ze nog niet. Volgens Zoë heeft ze dat gezegd. Isaac denkt dat de kans groot is dat zij het gaat worden. Hoezo vraagt Zoë. Dat weet ik antwoordt Isaac, ik denk dat mensen die tegen jou ja zeggen uiteindelijk niet op jou gaan. Dat is wat mijn gevoel zegt. Je moet zelf weten of je naar boven gaat. En anders kunnen we hetzelfde kunstje uithalen voegt hij eraan toe. Zoë vraagt zich af hoe ze zeker weet dat bij hetzelfde kunstje (iedereen wordt verkiesbaar) mensen niet iets anders gaan doen? Wat is dat nou voor gedachte antwoordt Isaac, ik snap niet dat je daar nog steeds aan twijfelt. Dit is dus de reden dat ik mij afzijdelijk hou, die gedachten snap ik nog steeds niet. Ik vertrouw jou zegt Zoë, maar als ik het niet word heb ik moeite gedaan voor niks. Je snapt toch wat we aan het doen zijn sinds vorige maand zegt Isaac. Ja antwoordt Zoë daarom zeg ik toch als zij niet gaat ga ik ook niet. Dan kunnen we het doen. Maar als ze wel gaat is het risico groot dat jij het niet gaat worden benadrukt Isaac. Mensen denken dat je het niet aan kunt en je ondersteuning nodig hebt. Daarna gaat Zoë nog naar Jasper en Jeffrey om aan hun de plannen voor te leggen. De mannen lijken er ook wel wat in te zien.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

Laat een reactie achter