Home » Jasper wil mensen afstraffen, de eliminatie zelf spelen en mensen wegsturen

Jasper wil mensen afstraffen, de eliminatie zelf spelen en mensen wegsturen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper en Marciano hebben een gesprek in de kas over het spel. De twee hebben het over een eliminatie. Jasper wil zichzelf het liefst zelf op de stip zetten…

Jasper zegt dat je niks af kunt straffen, ja door zelf het risico te nemen. Dat is de enigste afstraffing die je kunt geven. Die doet het pijnst antwoordt Marciano. Als iemand je naar huis stuurt. Het liefst zet ik mezelf 6 keer achter elkaar op de stip gaat Jasper verder. Dan speel ik ze een voor een weg. Maar dat gaat hem niet worden antwoordt Marciano waarop Jasper vraagt waarom niet? Dat lukt toch niet, met niemand man. Als het al een keer lukt dan ga je zien wat voor veranderingen plaats gaan vinden. Ik hoop dat ik de kans krijg die ik ook aandurf zegt Jasper. Waarvan ik het het risico waard vind. Dan moet je wel genoeg stemmen hebben merkt Marciano op. Je moet er dan 10 hebben. Je moet wel iedereen over kunnen halen zegt Jasper. Dat doe ik pas op het laatste moment als ik zie wat de proef is. Zonder te veel te zeggen. Marciano wil het liefst van de groepen af. Ja antwoordt Jasper, dit heb ik ook al eens tegen Wanda gezegd, ik zou het liefst geen groepen hebben. Gewoon ieder voor zich stemmen, stem wat jij persoonlijk vindt en dan zien we wel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Willeke 24 april 2023 - 20:48

Twee verstandige mannen, inderdaad de groepen weg, ieder voor zich spelen met eigen gevoel bij eliminatie. Eerlijk spel, zonder invloed van de zogenaamde groep. Want uiteindelijk zullen ook die elkaar weg stemmen.

Beantwoord

Laat een reactie achter